Dan Puric – din nou la Galaţi. CÂŞTIGĂ un bilet la conferinţa “Să fii român”

33
396

Dan Puric revine pe 2 martie la Galaţi, începând cu ora 19:00, în conferinţa “Să fii român” care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi. Participă la CONCURS şi poţi câştiga unul dintre cele 4 bilete oferite gratuit pentru acest eveniment. Pentru a te înscrie la concurs lasă un comentariu la acest articol şi dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Câştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 28 februarie, urmând să fie anunţaţi pe pagina de facebook Revista Explore şi notificaţi pe e-mail.

Preţ bilet: 70 lei

Rezervări la tel: 0740 094 142

Citeşte mai multe despre acest eveniment aici 

Intră pe exploremag.ro/CONCURSURI şi câştigă bilete la concertul Richard Clayderman, la concertul Loredana sau la piesa de teatru cu Ştefan Bănică Jr

Atenţie, concursul se adresează doar persoanelor din Galaţi! 

33 COMENTARII

  1. Dan Puric este una din personalitatile importante ale spiritualitatii romanesti din secolul 21.Sunt doar usor dezamagit de declaratia sa, tinerii trebuie sa citeasca inainte de a incerca sa isi apere tara. Dl Dan Puric nu ne cunoaste pe toti, pentru a putea emite indreptatit o opinie de respingere a sute de mii de oameni. Cu atat mai mult in masura in care neimplicandu-se politic pana in prezent nu este constient de faptul ca actuala clasa politica a construit bariere legislative, organizatorice si mafiote ce au impiedicat foarte mult accesul tinerilor ce isi iubesc tara si patria la scena politica. Pana acum, Romania se schimba. Salutari cordiale maestrului Dan Puric indiferent de orice neintelegeri !

  2. Cele 4 persoane care au câştigat câte un bilet la conferinţa „Să fii român” a lui Dan Puric sunt: 1. Alexandru-Petru Blindu; 2. Popescu Gianina Iulia; 3. ANGHEL VALERICA VIORICA; 4. Anca Patriche
    Îi rugăm să îşi verifice adresele de e-mail pentru a afla cum vor intra în posesia premiului.
    Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.