Adu și tu speranță la Căsuța Curcubeu cu ocazia târgului APCA

0
Căsuța Curcubeu târgului APCA

De LUNI pana VINERI, in intervalul 8.00-20.00, poti aduce SPERANTA impachetata sau nu, la Căsuța Curcubeu – Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism – APCA Galati-, pe Str. Maior Iancu Fotea, Nr. 46 (centru, colt cu Balcescu, punct de reper – capatul strazii dintre Biserica Greaca si Muzeul de Istorie)

Nou trebuie sa fie DARUL pe care vrei sa-l oferi unei cauze SPECIALE, fie ca e vorba despre un joc, o carte, un parfum , un accesoriu de îmbrăcăminte sau un obiect hand-made, ORICE…Pentru ca este pur și SIMPLU despre ideea de a te implica și ALTFEL!

7 octombrie – 22 noiembrie este perioada în care se desfasoara campania organizata in sprijinul copiilor cu autism din APCAGalati, asadar ești așteptat, OM bun, SCOALA prietenoasa sau COMPANIE inimoasa, sa fii alaturi într-un proiect cu totul inedit pentru Galati și pentru RomaniaFrumoasa!

24 NOIEMBRIE e ziua în care Galatiul se aduna pentru cele mai SPECIALE cumparaturi si pentru fapteBUNE, donand pentru toate produsele adunate la Targul CURCUBEU, in prag de dragi Sarbatori de Iarna..

Curiosi sa aflati mai multe
Dați de știre și stati pe aproape, “Targul CURCUBEU” incepe sa-si scrie povestea…

Te-ar putea interesa și Mergeți să fiți ajutoarele lui Moș Nicolae și să dăruiți zâmbete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.