Categorii de sloturi pe care le poți juca online

0
The black slot machine wins the jackpot 777 on the background of an explosion of coins. Vector illustration

Sloturile sunt printre cele mai populare jocuri de noroc datorită regulilor simple și faptului că sunt accesibile oriunde și oricând prin intermediul cazinourilor online. Acestea sunt într-adevăr printre cele mai profitabile jocuri pentru cazinouri, dar și dacă prinzi premiul cel mare, te poți îmbogăți instant. De exemplu, în 2003, un inginer de software în vârstă de 25 de ani a jucat la Excalibur în Las Vegas 100 de dolari la sloturi și a câștigat incredibila sumă de 39.710.826,36 de dolari!

Dacă la începutul istoriei acestui joc, sloturile erau un joc mecanic cu trei role care se învârteau, digitalizarea a schimbat cu totul destinul acestui joc simplu și distractiv. Sloturile au devenit din ce în ce mai variate și atractive; au fost dezvoltate o mulțime de categorii pentru acest joc de altfel extrem de simplu:

fashiondays.ro

Sloturi clasice cu trei role

Jocul de sloturi cunoscut de toată lumea este bazat pe jocurile mecanice originale. Este ușor de jucat și ca să câștigi trebuie ca cele trei simboluri să fie identice.

Sloturi cu cinci role

Majoritatea sloturilor online au trecut de la varianta clasică cu trei role la un design cu cinci role pentru a face jocul mai atractiv – faptul că aceste jocuri sunt create pe calculator a făcut creșterea numărului de role să fie foarte ușor de realizat. Mai multe role înseamnă mai multe posibilități de joc și implicit mai multe șanse de câștiguri mari.

epantofi.ro

Sloturi progresive

Sunt jocuri unde valoarea jackpot-ului crește câte puțin de fiecare dată când pierzi un joc. Cotele sunt mai mari, dar recompensele sunt și ele mai mari.

Sloturi mobile

Aceasta variantă de sloturi a fost creată pentru a fi jucată pe smartphone sau tabletă, permițându-le utilizatorilor să joace oricând și oriunde. Efectele vizuale se mențin chiar dacă ecranul este mai mic.

Sloturi mega spin

Simplitatea acestui joc face posibilă jucarea concomitentă a mai multor serii de sloturi, pe același ecran. De multe ori, sloturile mega spin au caracteristici împrumutate de la jocurile de tip progresiv.

Sloturi multiple

Așa cum numele o sugerează, acest tip de sloturi le permite jucătorilor să își multiplice câștigurile de două, trei sau și de o sută de ori dacă ei doresc. O mare parte din sloturile online au funcție de multiplicare.

Sloturi cu mai multe linii de plată

Aceste sloturi au un design diferit în comparație cu cele clasice, care au doar o linie de plată. Sloturile cu mai multe linii de plată oferă mai multe șanse de câștig și rolele pot fi dispuse în linie dreaptă, în diagonală, sau în zig zag. Aceste sloturi pot avea până la 25 de linii de plată diferite.

Un astfel de tip de sloturi cu mai multe linii de plată este Book of Ra oferit de Unibet. Jucătorii pot alege să joace cu un număr de linii de plată de la 1 la 10, desfășurate pe 5 role și 3 rânduri. Asta înseamnă că cel mai mare câștig posibil în jocul de bază este de 500 de ori pariul inițial! Numele jocului vine de la simbolul Scatter al jocului, care este cartea Book of Ra, în timp ce rolele au simboluri precum statuete, scarabei, sarcofage și diverse alte pictograme.

Care sunt sloturile tale preferate?

top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.