Cauţi Pokemoni? Avem la sală!

0
240

Milioane de tineri aleargă în lumea întreagă cu telefonul în mână după nişte creaturi virtuale. Pe bune?! De ce să nu alergi după ceva palpabil şi folositor în viaţă. Cum ar fi… să arăţi bine. Aaa, ştiu, nu e nimic interesant în a alerga pe bandă, a trage de fiare, a transpira sau a mânca sănătos. Un lucru e clar! Ne apropiem accelerat de generaţia zombi. Atunci când vine lumea la sală şi prezinţi “planul de atac” pentru atingerea obiectivelor, îi sperii atât de tare încât mulţi dintre ei nu mai calcă încă un an pragul sălii. Dar, dacă apare Pikachu pe hartă, sunt în stare să alerge 20 de km, să răstoarne vreo două maşini, să escaladeze o clădire doar că să îl adauge în “traista de pokemoni”. Şi unii dau şi bani pentru asta. S-ar putea organiza un maraton pentru cei care aleargă după pokemoni şi sunt sigur că ar participa de 10 de ori mai mulţi decât la un maraton pentru o cauză nobilă.
Dar ceea ce îmi place la această aplicaţie este că te pune să mergi muuult pe jos. Până acum ceva timp nu duceai nici gunoiul fără a lua maşina, iar acum traversezi oraşul, alergând. Ceea ce e bine, pentru că arzi nişte calorii, urmărind animăluţele virtuale. Sfat: măcar ai grijă la maşini :))
Aşadar, ca să fiu în pas cu moda, m-am gândit să combinăm utilul (sala) cu plăcutul (Pokemon GO). Vino să cauţi pokemonii la sală, să alergi după ei pe bandă sau folosind bicicleta, să îi cauţi sub saltelele pentru abdomene, să te lupţi cu aparatele ca să ajungi la ei, folosind ca şi arme gantere şi haltere. Să escaladezi stepper-ul după Pikachu şi să îi colecţionezi pe toţi în geanta ta de sală, alături de hainele transpirate de la antrenament, evident. Ce poţi să îţi doreşti mai mult decât să strângi pokemoni şi să arăţi şi bine atunci când o faci?
Forţa să fie cu tine!

Mircea Moraru – master trainer

www.elitegym.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.