Cauți un antrenor personal în Galați sau Brăila?

0
Cauți un antrenor personal în Galați sau Brăila?

Mai jos vei afla care sunt sălile din Galați și Brăila unde poți găsi un antrenor personal și de ce să aplezi la ajutorul unui profesionist. Există mai multe motive pentru care oamenii apelează la un antrenor personal la sală. Iată câteva dintre aceste motive:

În primul rând, un personal trainer va avea grijă ca tu să beneficiezi de un antrenament personalizat, care te va ajuta să îți atingi obiectivele propuse mult mai ușor decât în cazul unui antrenament general. Prin cunostiintele și experiența sa, acesta va identifica nevoile tale și va alcătui antrenamentul care se va plia perfect pe organismul tău. În cazul în care un exercițiu nu ți se potrivește, atunci personal trainerul îl va schimba cu unul mai potrivit, dar cu același beneficii pentru corpul tău. 

Articol în curs de actualizare!

 • Expertiza și Experiența: Antrenorii personali au cunoștințe specializate în domeniul fitness-ului. Aceștia știu cum să creeze programe de antrenament eficiente și să ofere sfaturi personalizate în funcție de obiectivele individuale ale fiecărui client.
 • Motivație și Responsabilitate: Un antrenor personal servește ca sursă de motivare și responsabilitate. Ținându-te responsabil pentru programul de antrenament și oferindu-ți încurajări, antrenorul poate contribui semnificativ la menținerea disciplinei și consecvenței în eforturile tale de fitness.
 • Corectarea Formei și Prevenirea Accidentelor: Antrenorii personali monitorizează tehnica exercițiilor pentru a se asigura că sunt efectuate corect. Aceștia pot corecta poziția și forma pentru a preveni accidente și leziuni. O tehnică adecvată este esențială pentru progresul în siguranță și eficiență.
 • Personalizare: Fiecare persoană are nevoi și obiective diferite. Antrenorii personali pot crea programe de antrenament adaptate specific pentru tine, ținând cont de nivelul tău de fitness, obiectivele tale și eventualele restricții medicale.
 • Varietate și Inovație: Antrenorii personali pot aduce o varietate de exerciții și tehnici în antrenamentul tău pentru a-l face mai interesant și mai eficient. Acest lucru ajută la prevenirea plictiselii și la menținerea angajamentului pe termen lung.
 • Maximizarea Eficienței: Antrenorii personali știu cum să maximizeze eficiența antrenamentului tău, astfel încât să obții rezultatele dorite într-un timp mai scurt.
 • Suport Nutrițional: Mulți antrenori personali oferă sfaturi referitoare la alimentație și nutriție. Aceștia te pot ghida în stabilirea unui plan alimentar adecvat obiectivelor tale și stilului tău de viață.
 • Stabilirea și Monitorizarea Obiectivelor: Antrenorii personali te pot ajuta să-ți stabilești obiective realiste și atingibile. De asemenea, ei vor monitoriza progresul tău și vor face ajustări în programul de antrenament pe măsură ce avansezi.

Apelează la un antrenor personal poate fi o investiție valoroasă în sănătatea și bunăstarea ta fizică, oferindu-ți suportul și ghidarea necesare pentru a atinge obiectivele tale fitness.

Județul Galați:

Elite Gym

Atunci când vii la sală ai nevoie, cu siguranță ai nevoie de foarte multă motivație. Motivația este un punct foarte sensibil, este destul de complicat să rămâi motivat atunci când te antrenezi singur. Sesiunile de antrenament realizate alături de un Personal Trainer îți vor crește cu adrevărat motivația și te vor ajuta să atingi obiectivele pe care ți le-ai setat. La Elite Gym ai la dispoziție cinci antrenori personali din care poți alege: Mircea Moraru, Cristi Dumea, Bogdan Sibinovici, Mirela Sibinovici, Ciprian Zanfir.

Pentru mai multe detalii: 0771 221 100. Descoperă trainerii personali Elite compatibili cu tine.

Max Fit

La MaxFitness găseşti tot timpul un antrenor personal dedicat problemelor tale de antrenament. Antrenorii personali sunt bărbaţi şi femei ce au cunoştinţe aprofundate în toate domeniile care au legătură cu sportul şi sănătatea. În completarea experienţei acumulate şi educaţiei primite în domeniu antrenorii personali sunt la curent cu cele mai recente descoperiri din lumea fitnessului. Prețul unei ședințe cu un antrenor personal pornește de la 65 de lei pe ședință pentru opțiunea de grup și de la 75 de lei pentru opțiunea individuală.

Mai multe detalii pentru MaxFit Coșbuc – Bd. George Coșbuc, nr. 117 la numărul de telefon: 0748 039 333 sau MaxFit 21 – Str. Oțelarilor, nr. 11 (fost Romtelekom) : 0754 418 688.

Stay Fit

Antrenorul este cel care te ajută să-ți definești obiectivele, dar mai ales să le atingi. El înțelege nevoile tale și ajustează programul de antrenament în funcție de capacitățile tale. Antrenându-te alături de un antrenor personal vei atinge obiectivele propuse în cel mai scurt timp, astfel încât să obții un randament cât mai bun al timpului petrecut în sala de antrenament. El va găsi mereu acele antrenamente potrivite pentru obiectivul tău. La Stay Fit, poți alege dintr-un grup numeros de antrenori personali cu experiență.

Pentru mai multe detalii: 0745 098 226, Adresa: Strada Nicolae Bălcescu Nr. 24, ex. One Gym sau 0770 871 436, Adresa: Bulevardul George Coșbuc 251.

Dance Fit

Un antrenor personal este aici pentru a te învăța, ajuta și motiva, oferindu-ți o experiență de fitness personalizată și eficientă.

 • Obiective Personalizate: Masa musculară, slăbire, tonifiere sau pur și simplu o senzație de bine în propriul corp – stabilim împreună obiectivele tale și lucrăm pentru a le atinge.
 • Grupuri Mici, Maxim 3 Persoane: Dacă ai 2 prieteni cu care vreți să formați un grup, puteți beneficia de antrenamente distractive și motivante într-un cadru prietenos.
 • Pachetul 1-on-1 Basic: O atenție sporită individual, monitorizare constantă și evoluție adaptată nevoilor tale specifice.
 • Pachetul 1-on-1 Full: Un proces accelerat de transformare fizică și mentală. Chiar și într-o lună, vei observa progrese semnificative urmând acest program personalizat.

Prețurile pachetelor pornesc de la 550lei/lună la ședința cu personal trainer de grup (2-4 persoane) iar pentru un pachet full 1290lei/ lună. Mai multe detalii: 0756 358 437, locație: Strada Domnească, nr. 193.

Județul Brăila:

Elite Gym Braila

Vrei să slăbești sau să pui masă musculară? Un antrenor personal te va ajuta să îți setezi obiectivele sau chiar să îți facă un program nutrițional. La Elite Gym Brăila vei găsi o multitudine de antrenori personali experimentați, din care să îți alegi să te îndrume.

Mai multe detalii la numărul de telefon: 0771 731 695; Locație: Strada Mihai Eminescu 90, Braila.

Raay Sport & Spa

Fitness-ul, efectuat ca o activitate pentru îmbunătățirea stării de sănătate, reduce riscul atacurilor cardiace, cancerului de colon, diabetului sau a hipertensiunii prin creșterea cantității de oxigen livrată musculaturii și le permite acestora să funcționeze mai mult timp. Orice activitate care crește ritmul cardiac pentru o perioada mai lungă de timp, va duce la îmbunătățirea condiției fizice. Prețul unei ședințe cu un antrenor personal la Raay Brăila, pornește de la 60 lei.

Detalii la numerele de telefon: 0372 737 356/ 0239 636 789. Adresă: Faleza Dunării Brăila.

BodyTime Braila

După cum mărturisesc antrenorii profesioniști de la sală, antrenamentul Body Time antrenează tot corpul într-o singură ședință, doar o dată pe săptămână. Slăbești, tonifiezi și îți modelezi corpul cu cel mai mic efort necesar și în cel mai scurt timp posibil. Un alt serviciu la Body Time este și consultanta nutrițională și planul personalizat de nutriție și stil de viata. Echipa Body Time vă pune la dispoziție un nou concept de antrenament și antrenori personali foarte bine pregatiți.

Detalii la numărul de telefon:0758 624 458, Locație: Bulevardul Independentei Nr. 122 Bloc A, Braila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.