7 cauze ale suferinței emoționale – webminar gratuit

0
7 cauze ale suferinței emoționale - webminar gratuit

Importanța inteligenței emoționale a fost înțeleasă de pe vremea filosofilor antici. Doar că s-a pierdut unde pe drumul istoriei. Astăzi redescoperim cât de importantă este și cum ne afectează viața. Știai că unii oameni cu scor modest la testele IQ, reușesc să exceleze în anumite domenii, în detrimentul celor mai bine poziționați pe scala inteligenței? Ei sunt cei cu o inteligență emoțională peste medie. O persoană cu o Inteligență Emoțională ridicată își cunoaște și își acceptă slăbiciunile, știe să își regleze trăirile, se auto-motivează și poate să ia decizii bune. Sună super bine până acum, dar cum faci să fii inteligent emoțional, dacă nu ți s-a predat asta când erai mic?

Dezvoltarea Inteligenței Emoționale este un proces care presupune introspecție: să fii atent la ce simți, la ce gândești, să te întrebi de ce simți ceea ce simți. Emoțiile se cer a fi scoase la suprafață, acceptate și apoi eliberate.

În webinarul de pe 13 august, vei afla cum să recunoști suferința emoțională și ce ai de făcut ca să scoți „gunoiul” din casă și să nu îl mai ascunzi sub preș.

Înscriere webinar: https://bit.ly/310PspO

În urma webinarului:
– vei ști în ce etapă din cele 5 ale durerii ai rămas suspendat și care îți provoacă suferință și
– vei obține pașii pentru a ieși din ea
– vei căpăta claritate asupra celor 7 cauze care îți alimentează suferința și care te împiedică să devii inteligent emoțional.
– nu vei mai fugi de emoții, pentru că le vei fi înțeles scopul.

Înscrie-te pe formular ca să primești linkul întâlnirii online pe platforma zoom! Click aici pentru înscriere: https://bit.ly/310PspO

Webinarul are loc joi, 13 august, ora 18:30.
Durată: 2 ore.
Locația: la tine acasă 🙂

Citește și articolul: Lacul Iacobdeal – smaraldul din Munții Măcinului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.