S-a dat startul înscrierilor cauzelor pentru Semimaraton Galați 2020

0
67
cauze Semimaraton Galați 2020

S-a dat startul înscrierilor cauzelor pentru Semimaraton Galați 2020. Dacă ai o idee despre cum poți îmbunătăți comunitatea orașului tău, înscrie-ți ideea pe site.

Consultă ghidul de participare și descarcă formularul pentru mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate și de selecție ale proiectelor.
Consultă-te despre ideea ta de proiect cu organizatorii, începând cu ora 13:00, joi 20 februarie la Union Jack Pub.

Până pe 02 martie poți înscrie o idee de proiect pentru care ai vrea să se alerge anul acesta la Semimaraton Galați. Va fi susținută orice inițiativă care propune un proiect care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții din Galați și din vecinătate. Se caută proiectele inovative, care aduc soluții noi și mobilizează cât mai mulți oameni în rezolvarea problemei identificate. Nu sunt limite cu privire la domeniul proiectului, însă se încurajează propunerile care includ tema acestui Semimaraton: buna vecinătate, rezolvarea unei probleme sau a unei provocări punctuale dintr-o comunitate, exact cum ar face-o un vecin bun și de încredere.

Cine poate să aplice?

Oricine cu o idee clară care ar putea rezolva o problemă a comunității și contribuie la creșterea calității vieții din Galați sau a zonelor învecinate, din județul Galați, dar și Brăila.

Dacă ești un ONG sau persoană fizică, alături de un grup de prieteni care își doresc să aducă o schimbare, ești invitat să aplici. Va trebui să te implici și să demonstrezi că înțelegi ce efort presupune ducerea la bun sfârșit a proiectului. Citește mai multe despre asta în Ghidul de participare Semimaraton Galați 2020.

Ești rugat să scrii sau să contactezi organizatorii, pentru a confirma intervalul orar când vrei să vii.
Contact: 0745 089 060

Te-ar putea interesa și Galațiul se pregătește de festival – Pizza Fest 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.