Ce sortimente de cafea folosim la Rasta Barista?

Ce sortimente de cafea folosim la Rasta Barista?

36
0
DISTRIBUIȚI
Ce sortimente de cafea folosim la Rasta Barista?

În cadrul magazinului nostru puteți găsi opt sortimente de cafea de origini, dintre care un sortiment decofeinizat, un amestec de robusta, iar celelalte arabica. Sortimentul de cafea decofeinizat este din Mexic, regiunea Altura, acesta fiind decofeinizat prin procesul de spălare al boabelor cu apă pură, un proces natural, 100% non-chimic; aceasta având arome de caramel și alune de pădure. Sortimentele de cafea Robusta sunt mai bogate în cofeină față de cafeaua Arabica, cel pe care îl avem noi este din Rwanda și are note de ciocolată neagră, caramel și alune prăjite.

Celelalte șase sortimente de Arabica le putem împărți în două grupe după arome. Avem două sortimente fructate, cel din Peru având note de ghimbir, cardamon și grapefruit, iar cel din Tanzania cu aromă de lămâie, vanilie și piersică. Iar celelalte patru sortimente ciocolatii sunt: Brazilia cu note de ananas, miere și ciocolată; Republica Dominicană cu caramel, ciocolată neagră și alune de pădure; Nicaragua are aciditate scăzută cu arome de caramel și ciocolată; iar Guatemala cu ciocolată, alune de pădure și trestie de zahăr.

Toate aceste arome ale cafelelor sunt naturale, date de sol și altitudine și toată cafeaua este prăjită proaspăt, chiar în magazinul nostru. Ne găsiți magazinul Rasta Barista pe strada Traian, în apropierea Pieței Centrale, sau urmăreşte-ne pe pagina de facebook: Rasta Barista.

Citește și articolul:  Rasta Barista și pofta de cafea proaspăt prajită – unic în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.