Ce este fitness-ul sau declarație de intenție

Ce este fitness-ul sau declarație de intenție

167
0
DISTRIBUIȚI
Ce este fitness-ul sau declarație de intenție

Fitness-ul este mai mult decât a te duce la sală și a te antrena. Pentru a fi cu adevarat eficient, fitness trebuie să însemne un stil de viață. Nu doar un antrenament ici-colo, din când în când, ci un mod de viață. Fitness înseamnă antrenament specific dar și dedicație, care să ducă la o rutină zilnică de nutriție, antrenament și recuperare, rutină care în timp va însemna progrese evidente atât în aspectul corpului tău cât și îmbunătățiri substanțiale ale capacităților tale fizice!

Ok, sunt de acord, nu toată lumea acceptă ca fitness-ul să fie centrul existenței lor (nu ca ar fi o idee rea!). Totuși, a face unele modificări rutinei tale zilnice nu poate fi prea greu și în mod sigur, satisfacțiile pe care le vei avea vor depăși cu mult eventualul “disconfort” cauzat de aceste modificări.

Fitness adevărat înseamnă câteva antrenamente pe săptămână (doar poți sacrifica 4-6 ore din cele 168 pentru sănătatea și aspectul tău!), dar când spun antrenamente, mă refer la efort intens, transpirație, mușchi care ard, senzații care spun corpului tău că “DA”, vrei ceva de la el, vrei o transformare, și nu mă refer la o oră pedalând alene pe o bicicletă, doar-doar se va întâmpla ceva!

Dar fitness adevărat înseamnă și să ai o nutriție în primul rând echilibrată și curată, fără excese și fără alimente care acum 20 de ani nici nu existau!

Nutriție în spiritul fitness înseamnă mese mici și dese, înseamnă proteine în primul rând și grăsimi “rele” în ultimul rând, înseamnă “mâncăm ca să existăm” și nu “existăm ca să mâncăm”. Mai mult decât atât, fitness adevărat înseamnă disciplină! Să vii la sală când nu ai chef, să mănânci cereale cu lapte și piept de pui la grătar și să lași naibii cola aia (fie ea și dietetică) înseamnă disciplină!

Și te vei simți SUPER! Când vei reuși să fii atât de disciplinat vei fi alt om, vei avea alt moral, vei ști că poți, spre deosebire de ceilalți, de majoritatea!

Arnold Schwarzenegger a spus: “Mintea este limita. Atâta timp cât mintea acceptă că poți să faci ceva, atunci sigur vei reuși, cu condiția să crezi 100% în acel lucru.”

Laura Lefter

Classic Gym, Str. Argeșului nr. 11, Galați

Tel: 0747 317 979

Facebook: Laura Fit

Citește și: FasTracKids își reîncepe activitatea cu tema Economie – FUNdamentals

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.