Ce flori îi oferi în luna martie?

0

Nu știi ce flori să îi oferi în luna martie? Ne-am gândit că ți-ar prinde bine un mic ajutor. Consultă lista de mai jos și alege să-i oferi dragostea ta printr-un buchet de flori potrivit.

Florile au fost asociate cu iubirea, au purtat mesaje, au fost dăruite din suflet și pentru suflet. Românii le-au iubit, dorit, crescut și oferit, dintotdeauna. Poate și pentru că femeile din România adoră, cu adevărat, să le primească. De câmp, de grădină, de seră, la fir sau în ghiveci, este mai puțin important. Important este ce transmit ele, dar și momentul în care sunt oferite.

Ce flori să oferi persoanei dragi, pe lângă binecunoscutele flori ale primăverii ghiocei, zambile și lăcrămioare?

Trandafiri

Indiferent de timp sau de anotimp, trandafirii sunt cel mai des oferiți. Cu siguranță, bărbații, atunci când vor să spună ”Te iubesc!”, se gândesc, oricând, la trandafirii roșii, roz sau albi.

Trandafirul a fost dintotdeauna un simbol al pasiunii și al iubirii. Mesajul transmis de aceștia este echilibrul dintre frumusețe, inteligență și iubire.

Lalele

Gingașe, feminine, elegante, lalelele sunt florile de primăvară care aduc cele mai multe zâmbete, în România, în luna martie. În special cele roșii, dar și cele albe, sau mov.

Lalelele simbolizează eleganța, sunt un simbol al iubirii și le găsești într-o varietate de culori. Transmit sentimente puternice și mesajul lor este iubirea sinceră și nelimitată.

Narcise

Semnificând dorința (deci purtând un mesaj asemănător cu al trandafirilor și al lalelelor), narcisele sunt oferite, în general, în combinații creative cu alte tipuri de flori, cum ar fi trandafirii, ranunculusul, minirozele sau lalelele.

Narcisele sunt primele flori ce aduc primăvara și simbolizează renașterea și prosperitatea. Mesajul transmis de acestea este dorința și puterea de a trece peste orice obstacol pentru iubirea ei.

Frezii

Freziile primesc o bine meritată mențiune onorifică. Prin parfumul lor delicat, dar și prin culorile lor pastelate, freziile înnoadă prietenii, consolidează legăturile și cresc încrederea, în fiecare primăvară.

Freziile simbolizează delicatețea și inocența și perseverența. Sunt o încântare pentru doamne datorită parfumului lor subtil. Mesajul lor este încrederea dintre parteneri.

Crizanteme

Crizantelemele, unele dintre cele mai grațioase flori chinezești, sunt florile care aduc odihna, liniştea şi viaţa senină. De aceea, chiar dacă sunt flori de toamnă, sunt iubite și căutate și în timpul primăverii.

Aceste flori simbolizează abundenţa, bogăţia și veselia. Mesajul transmis de acestea este loialitatea și diversitatea.

Te-ar putea interesa și Cele mai tari texte pentru 1 Martie care să te inspire și Cele mai tari texte pentru 8 Martie care să te inspire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.