Ce vin servim de sărbători?

Ce vin servim de sărbători?

37
0
DISTRIBUIȚI
Ce vin servim de sărbători?

Românul este învățat să stropească fiecare sărbătoare cu un pahar de vin. Nu contează mai deloc statutul social, starea de spirit a fiecăruia sau problemele din timpul anului… un lucru este clar: sărbătorile la români sunt printre cele mai frumoase. Ne declarăm oameni cu suflet, veseli, petrecăreți, organizăm mese în familie, de la care nu lipsește din casa fiecăruia un pahar de vin, fie el alb sau roșu, sec sau dulce, crud sau fiert.

Noi, Crama Lu’ Bachus, deși suntem la primele sărbători de An Nou pe piața din Galați, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă ce curprinde orice soi de vin vă doriți să gustați, indiferent că vă place un vin alb ca Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Șarbă, Aligote, Fetească Albă, Riesling, Tămâioasă Românească sau că preferați un vin roșu / rose ca Fetească Neagră, Merlot, Băbească Neagră, Busuioacă de Bohotin, Cabernet Sauvignon.

Mai mult de atât, zilnic venim cu oferte pe gustul fiecăruia. Vă așteptăm să ne vizitați și să degustăm împreună din vinul preferat pe Str. Zidarilor Nr. 2, Micro 19 (vis-a-vis de Capătul Troleului), Tel. 0744 283 195; Facebook: Crama Lu’ Bachus

Citește și articolul  Cadoul potrivit pentru femeile din viața ta – de la Hermosa

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.