Ce tip de vin servim la nuntă și cum ar putea fi servit?

0
Ce tip de vin servim la nuntă și cum ar putea fi servit?

Se apropie cel mai frumos eveniment din viața ta și vrei ca totul să iasă perfect. Ai găsit cele mai frumoase aranjamente de flori, restaurantul îți pune la dispoziție cea mai elegantă locație, iar despre mâncare ce să mai spunem…!?! O duzină de oameni se vor “chinui” să îți facă evenimentul cel mai frumos.

Dar totuși nu uita… “Muzica și Vinul” fac invitații să se simtă cel mai bine. Și pentru că sigur ai multe întrebări, Crama lu’ Bachus vrea să îți răspundă la câteva dintre ele:

1. Ce tip de vin să aleg? Din punctul nostru de vedere, orice petrecere reușită are la bază vinul alb. Este vinul care se potrivește cu cele mai multe din preparatele servite la masă. Ca și recomandare putem să alegem dintre o Fetească Regală, Riesling, chiar un Sauvignon Blanc, acestea fiind vinuri cu fructuozitate ridicată, vinuri ușoare, din punct de vedere alcoolic vorbind (12-12,5 grade).

2. Cum vreau să fie servit? Crama lu’ Bachus vă pune la dispoziție ambalaj Bag In Box, pentru ca vinul să fie servit la carafă, dar și posibilitatea ca vinul să fie îmbuteliat la sticle de 0.75L cu etichetă personalizată. Strict o părere personală: vinul poate fi servit la carafe, iar sticle personalizate cu evenimentul se pot oferi ca și tradiționalele mărturii.

» Vezi și articolul: Locuri pe care trebuie să le vizitezi, la doi pași de Galați

3. Cât vin se consumă? În general, din experiență proprie, am ajuns la concluzia că un vin bun se va consumă în jur de 0.85L/persoană. Bineînțeles, în funcție de invitați (mai multe doamne/domnișoare sau mai mulți bărbați) cantitatea poate varia.

Pentru degustări, informații suplimentare, modele de sticle personalizate și orice alt detaliu referitor la vin, vă stăm la dispoziție zilnic la magazinul Crama lu’ Bachus din strada Zidarilor Nr. 2, Micro 19 (la Capătul Troleibuzului) sau la telefon 0744283195.

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că livrăm GRATUIT pe raza orașului Galați și vă punem la dispoziție buletine de analiză care să ateste calitatea vinului și a ambalajelor folosite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.