Ce vinuri asezonăm cu Sărbătorile Pascale în acest an?

0
91
Ce vinuri asezonăm cu Sărbătorile Pascale în acest an?

Când spui “Sărbători Pascale” sau “Paști” nu ai cum să nu te gândești la friptură de miel, pască, cozonac și ouă roșii și mai ales la distracție. Și pentru că nici mâncarea și nici voia bună nu pot exista fără un vin lângă. Haideți să trecem în revistă câteva combinații pentru a face din aceste zile o explozie de voie bună.

Deși fiecare preparat se poate alătura unui anume sortiment de vin, recomandarea este să nu ai mai mult de două sortimente pe masă, un vin roșu sec / demisec pentru mâncare și un vin desert pentru pască și cozonac sau eventuale prăjituri.

Crama lu’ Bachus vă întâmpină cu diverse soiuri de vin roșu vrac cum ar fi: Fetească Neagră, Merlot, Băbească Neagră, Cabernet Sauvignon. Iar pentru cei mai pretențioși clienți am reușit să aducem vinuri îmbuteliate premiate în ultimii ani ca: Merlot 2014 Crama Gârboiu, Cuvee Primeur 2016 Domeniul Vlădoi (cupaj Fetească Neagră, Syrah și Merlot), Fetească Neagră 2016 Domeniile Cotnari.

Dacă însă vorbim despre vinuri desert vă stăm la dispoziție cu vinuri vrac cum ar fi Rose Demidulce Busuioacă de Bohotin, Muscat Ottonel demidulce, Fetească Regală demidulce, dar și cu vinuri îmbuteliate celebre ca Brizza Demidulce (cupaj Muscat Ottonel și Tămâioasă Românească) 2016 Domeniul Vlădoi, Rose Demidulce 2016 Jidvei sau celebrele Lacrima lui Ovidiu (alb sau roșu) demidulce.

Pentru orice alte detalii și informații despre vinuri, combinații de gusturi sau doar pentru a servi un pahar de vin zilnic, vă așteptăm cu drag la Crama lu’ Bachus situată în Micro 19, str. Zidarilor nr. 2, vizavi de Capătul Troleibuzului.

Citește și articolul: Mergi la sală și totuși nu se vede? Motive care te împiedică să progresezi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.