Unde poți savura cea mai bună pizza în Brăila? A venit timpul...

Unde poți savura cea mai bună pizza în Brăila? A venit timpul să afli!

405
0
DISTRIBUIȚI
Unde poți savura cea mai bună pizza în Brăila? A venit timpul să afli!

A venit timpul să afli unde poți savura cea mai bună pizza în Brăila.
Fiind imaginea reprezentativă a mâncării de tip fast food, pizza a devenit în ultimii 20 de ani unul din cele mai populare feluri de mâncare. Pizza se află și în topul prefernților brăilenilor, iar mai jos vei regăsi cele mai bune opțiuni pentru momentele în care vrei să savurezi acest fel delicios de mâncare acasă, la birou sau la petrecerile organizate în cinstea celor dragi.

Pizza Veneziana 
Aflată în proprietatea unei familii brăilene, Pizza Veneziana a luat naștere nu demult. După 15 ani de muncă în domeniu, dar în afara țării, această familie a decis că deschiderea unei pizzerii în orașul natal va fi de bun augur. Și chiar așa a fost. Deși nu fac livrări la domiciliu, trebuie să servești pizza la locație sau să o iei tu acasă sau la birou, aici găsești una din cele mai bune pizza în Brăila. Vei fi surprins de multitudinea de tipurilor de pizza, de la clasica pizza Quatro Formaggi până la pizza cu Prosciutto Crudo și Rucola, toate absolut delicioase. Pentru a comanda în prealabil pizza favorită, sună cu încredere la 0732 983 437.

Pizza Ra Ay
Prezantă în meniul restaurantului cu peste 15 variante, Pizza Ra Ay este delicoasă. Blatul poate fi ales de tine, pufos, subțire sau crocant. Pizza paote fi aleasă de tine în una din cele trei variante puse la dispoziție, mică 20 cm, medie 30 cm sau mare 37,5 cm. Chiar și pentru perioadele din an când decizi să ții post aici vei găsi o variantă perfectă. Pizza Vegetariană sau Pizza de post sunt variantele propuse de Ra Ay. Pentru restul momentelor în care vrei să te bucuri de gustul celei mai bune pizza în Brăila îți recomandăm Ra Ay EXTRA, cu “de toate”. Deși nu mai fac livrări la domiciliu, poți merge personal să iei pizza mult dorită pentru momentele în care preferi să o savurezi acasă sau la birou.

Patiseria Leon
Pe lângă delicioasele produse de patiserie care ies din mâna unor oameni care pun suflet în ceea ce fac, la patiseria Leon găsești acum pizza și produse tip fast-food. 7 sortimente de pizza în variantă MINI sau XXL te așteaptă să le încerci. Preparată cu cele mai bune produse, pizza de la patiseria Leon este varianta potrivită atât pentru petrecerile private cât și pentru prânzul la birou, mai ales că acum fac și livrări la domiciliu. Comandă cea mai savuroasă pizza în Brăila, sunând la 0755 450 450.

Pizza Next
Atunci când vine de cea mai delicioasă pizza în Brăila, Pizza Next poate fi o variantă de luat în calcul. Cu o gamă largă de sortimente ale acestui delicios fel de mâncare, Pizza Next satisface până și cele mai pretențioase gusturi. Poți comanda acasă sau la birou felul preferat de pizza sunând la 0734 164 381.

Pizza Bella Italia 
După cum îi spune și denumirea, rețetele de aici te trimit imediat cu gândul la frumoasa Italia și la pizza proaspăt coapată în cuptorul cu lemne. Rețetele se îmbunătățesc zilnic, pentru a livra cea mai bună pizza specific italiană. Îi găsești pe strada General Eremia Grigorescu, nr. 24, dar poți comanda și la numărul: 0239.610.559. Pentru transport gratuit, comnada minimă este de 30 de lei.

Pizza Pomodoro
Pizza pe vatră, gustoasă și preparată după rețete tradiționale, poate fi comandată oriunde în Brăila, cu transport gratuit la livrările de peste 40 de lei. Poți comanda apelând la: 0239. 667.000 sau îi găsești pe Calea Călărașilor vis-a-vis de Liceul Murgoci.

Reset Irish Pub
Locul în care pizza este pusă la rang de artă, acordânu-se o atenție deosebită. Pizza este realizată din ingrediente proaspete, atent selecționate și coaptă pe vatra încinsă de lemne. Se realizează livrări la domiciliu, cu un cost de 10 lei, iar comanda minimă va trebui să fie de 40 de lei. Pentru comenzi, apelați la numărul: 0239.66.66.66. Programul livrărilor este de luni până vineri, în intervalul 10:00-23:00, iar în weekend 12:00-23:00. Îi găsești și pe Calea Călărașilor, nr 51.

La Fenice
Restaurantul cu specific italian, unde pofta de pizza îți este satisfăcută imediat. Pizza este preparată după rețete tradiționale italiene. Restaurantul la Fenice servește nenumărate preparate delicioase desprinse din cărțile de bucate italiene. Îi găsești pe strada Rubinelor, număril 13-15.

Tu de unde comanzi de obicei cea mai bună pizza în Brăila? Dacă vrei să comanzi ceva de mâncare la birou și pizza nu este cea mai bună alegere a zilei poți află aici ce restaurante fac livrări la domiciliu sau birou în Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.