Unde găsești cea mai bună pizza în Brăila?

Unde găsești cea mai bună pizza în Brăila?

1746
2
DISTRIBUIȚI
Unde găsești cea mai bună pizza în Brăila?

Pizza este fără dar și poate în topul preferințelor atunci când vine vorba de gustări delicioaase. Am făcut un research, pentru a identifica pizzeriile din Brăila cu livrare la domiciliu, sau locuri cool unde pți savura vestita gustare. Vom face o trecere în revistă a restauratelor care servesc pizza, o livrează la dumiciliu, la birou sau la petreceri.

Pizza Adriano
De mai bine de 10 ani, Pizza Adriano se ridică la standardele brăilenilor în materie de pizza. Cu un blat subțire, crocant sau pufos, ingrediente de cea mai bună calitate, pizza Adriano livrează în Brăila, gratuit. Vei regăsi în meniu pizza Family, pizza pentru copii sau oferte pentru serile alături de prieteni. Îi găsești și pe str. Transilvaniei nr. 32 sau poți comanda la numărul: 0239636096.

Pizza Arena
Coaptă pe vatră și preparată din ingrediente delicioase, pizza este mereu în centrul atenției la Pizza Arena. Pizzeria Arena aduce iubitorilor de pizza diverse promoții, la 3 pizza comandate, primești una gratis. Livrarea se face gratis în Brăila, sunând la numerele: 0740361272, 0734693683. Îi găsești pe str. Roșiorilor nr. 122.

Pizza After Dark
Pizza savuroasă, un meniu diversificat și cu blaturi care trimit cu gândula însorita Italia, pizza de la After Dark este renumită pentru ingredientele proaspete și iscusința cu care este preferată. Poți alege dintr-un meniu foarte diversificat, comandând la numărul: 0239613230 sau îi găsești pe strada Plevna 64. Livrarea la domiciliu este gratuită, în Brăila.

Bella Italia
După cum îi spune și denumirea, rețetele de aici te trimit imediat cu gândul la frumoasa Italia și la pizza proaspăt coapată în cuptorul cu lemne. Rețetele se îmbunătățesc zilnic, pentru a livra cea mai bună pizza specific italiană. Îi găsești pe strada General Eremia Grigorescu nr. 24, dar poți comanda și la numărul: 0239610559. Pentru transport gratuit, comanda minimă este de 30 de lei.

New Europa Pizza
Aici, la orice pizza comandată primești una gratis și ai posibilitatea de a comanda chiar și online. Cu un meniu diversificat, pizzeria New Europa livrează la domiciliu gratuit sau la birou, comandând la numărul: 0748646050 sau îi poți găsi pe strada 1 Decembrie.

Pizza Pomodoro
Pizza pe vatră, gustoasă și preparată după rețete tradiționale, poate fi comandată oriunde în Brăila, cu transport gratuit la livrările de peste 40 de lei. Poți comanda apelând la: 0239667000 sau îi găsești pe Calea Călărașilor vis-a-vis de Liceul Murgoci.

Patiseria Leon
Chiar dacă patiseria Leon pune accentul pe produse specifice, pizza este foarte gustoasă, fiind locul care satisface gusturile și celor mai exigenți clienți. Îi găsești în piața Traian nr. 10.

Reset Irish Pub
Locul în care pizza este pusă la rang de artă, acordânu-se o atenție deosebită. Pizza este realizată din ingrediente proaspete, atent selecționate și coaptă pe vatra încinsă de lemne. Se realizează livrări la domiciliu, cu un cost de 10 lei, iar comanda minimă va trebui să fie de 40 de lei. Pentru comenzi, apelați la numărul: 0239666666. Programul livrărilor este de luni până vineri, în intervalul 10:00-23:00, iar în weekend 12:00-23:00. Îi găsești și pe Calea Călărașilor, nr 51.

La Fenice
Restaurantul cu specific italian, unde pofta de pizza îți este satisfăcută imediat. Pizza este preparată după rețete tradiționale italiene. Restaurantul la Fenice servește nenumărate preparate delicioase desprinse din cărțile de bucate italiene. Îi găsești pe strada Rubinelor, număril 13-15.

Pizza Radu
La Pizza Radu găsești o varietate de pizza, cu diferite blaturi, chiar și cu blat Philadelphia. De asemenea, ai parte de o mulțime de oferte și diferite pachete: kombo Family, kombo Normal, kombo Friends, pentru ca fiecare întâlnire cu familia și prietenii să fie savuroasă. Poți comanda apelând la numărul: 0743111666. Livrarea la domiciliu este gratuită în Brăila.

Zili’s Bistro
La Zili’s Bistro găsești atât pizza coaptă pe vatră sau la tavă, și o diversitate de tipuri. Poți comanda atât pizza, cât și alte preparate delicioase, la numărul: 0239670301. Cei de la Zili’s realizează livrări la domiciliu gratuit, în Brăila. De asemenea, îi găsești și pe soseaua Buzăului.

După ce ai descoperit locurile cu pizza savuroasă în Brăila, îți urăm poftă bună și seri plăcute alături de familie și prieteni.

Vezi aici Unde găsești cea mai bună pizza în Galați

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.