Devino de astăzi cea mai bună variantă a ta – la MaxFit

0
173
Movement 4 Everyone

Movement 4 Everyone este un concept nou și original, dezvoltat de Ștefan Simionescu, în care vei avea ocazia de a experimenta o varietate de clase, fiecare cu exerciții diferite și unice.

Trx – folosește greutatea corpului fără alte greutăți sau aparate. Execută sute de variații de exerciții menite să ardă, să tonifieze și să îți întărească musculatura.

Body Pump – este un concept revoluționar. Antrenamentele cu bară și greutăți, ușoare sau moderate, cu un număr mare de repetari, îți vor oferi un corp modelat și tonifiat.

Get Functional – combină o largă varietate de exerciții care asigură un nivel de fitness total, mai exact îți garantează echilibrul fizic.

Circuit cu stații – stepper, discuri, gantere, kettlebell și multe altele îți vor oferi antrenamente la sfârșitul cărora vei fi pe cât de epuizat pe atât de bine dispus și satisfăcut!

Vrei să ai o condiție fizică bună, o sănătate excelentă și o sănătate de fier? Devino cea mai bună varianta a ta: mai ambițioasă, mai perseverentă și cu mai puține kilograme! Ne vedem zilnic la MaxFit, pe Bd. George Coșbuc nr. 117, sau online pe instagram: maxfitnesss, www.maxfitness.ro, www.fitnessechipamente.ro.

Te așteptăm cu cele mai bune si Variate Echipamente Fitness din Galati! Pentru informații sau programări ne poți contacta la tel: 0748 039 333

Oferta Fitness – 1 An Full Fitness cu doar 60 lei/lună!*

+ Card Access
+ Freeze Time (pauza la abonament)
+ 12 ședinte de saună
+ 50 minute solar
+ cadou la alegere: tricou / mănuși / shaker
+ posibilitate rate!

+ 7card partener

#LiveMax #BeFit

S-ar putea să te intereseze și articolul:  Din categoria: ce bloguri mai sunt citite în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.