Ți-e poftă de mici? Află unde poți mânca cei mai buni mititei...

Ți-e poftă de mici? Află unde poți mânca cei mai buni mititei în Galați!

5896
0
DISTRIBUIȚI

Dacă te întrebi unde poți găsi cei mai buni mici în județul Galați, venim în ajutorul tău cu această listă de 10 localuri care sunt experte în prepararea mititeilor, la care se adaugă o mențiune foarte specială.

Premiul special al publicului: Micii din Piața Centrală

Noi v-am întrebat…voi ați răspuns! Recunoaștem că încă nu am avut onoarea de a degusta micii din Piața Centrală, însă publicul gălățean a decis: ei sunt cei mai buni mititei din Galați. După vorbele publicului, rețeta după care se prepară micii este una proprie, iar mititeii sunt pregătiți cu grijă și atenție pe grătar.

Hangiul Priceput

Un restaurant cu specific tradițional și care respectă atât de mult obiceiurile culinare românești precum Hangiul Priceput nu poate greși nici când este vorba de mici. Folosind o rețetă proprie și delicioasă, ”hangiul” prepară mititeii cu cea mai mare atenție și respectând tradiția românească. Hangiul Priceput se află pe DN2B, la ieșirea din orașul Galați.

Restaurant Poienița

Un restaurant cu vechime în orașul Galați, Restaurantul Poienița și-a deschis recent o nouă locație ”Poienița 9” în care vă puteți bucura de același gust autentic românesc de mititei. Vechiul restaurant se află în piața din Micro 19, mai exact Aleea Comerțului, iar incinta cea nouă își are locația fix lângă el. Meniul pentru iubitorii de mici conține 4 mici cu muștar, chiflă și cartofi prăjiți, la 12.5 lei. Puteți servi și un mic la bucată, la prețul de 2.5 lei.

 La Rondou

O locație cu mâncăruri tradiționale, gătite pe loc de bucătari și bucătărese, unde micii sunt vedetele. Fiecare are propriul secret în realizarea lor, astfel mititeii de „La Rondou” sunt unici și savuroși. Meniul pentru mici, cu tot cu muștar și chiflă este de 2.5 lei la bucată. Partea cea mai bună este că programul localului este non-stop, așa că te poți bucura de gustul micilor la orice oră! Locație se află pe str. Siderurgiștilor nr.2, fix ”la rondou”.

Kaufland

Carnea de la Kaufland este cunoscută ca fiind extrem de delicioasă, în special carnea pentru mici. Dacă nu doriți să vă ocupați personal de prepararea mititeilor și să scăpați de fumul și mirosul de grătar, puteți servi mititeii direct în fața supermarketelor Kaufland. Există trei locații Kaufland în oraș: pe strada Brăilei 144, aproape de Ultimul Leu; Bulevardul Henri Coandă 7, lângă Shopping City și pe str. Victor Valcovici 20, în Micro 21.

Pui la Jar

”Pui la Jar” este un loc unde specialitățile sunt făcute la grătar, care nu dezamăgește nici când este vorba de mici. Mâncarea este proaspătă și delicioasă și gata să fie servită acasă sau la birou. Meniul la doar 6 lei conține 3 mici, chiflă și muștar. ”Pui la Jar” se află pe strada Regiment 11 Siret, nr. 50, pe lângă Tribunalul Galați.

Popasul Floarea Salcâmului Hanu Conachi

Restaurantul, care se află între Hanu Conachi și Liești este un popas ideal pentru călătorii obosiți care au nevoie de o pauză de masă. Iar micii sunt cea mai bună soluție pentru a vă potoli foamea. Popasul este și o oază de liniște pentru a vă încărca energiile.

Family Grill

La Family Grill, noua tehnologie de gătit pe jar de cărbuni permite sa vă ofere preparate ferite de fumul cancerigen pe care îl degajă cărbunii în contact cu grăsimea ce se scurge din produsele preparate la grătarul tradițional. Deci, normal că și mititeii vor avea un gust și mai bun și vor fi și mai sănătoși. Ei pot fi serviți în ce fel doriți, la prețul de 3 lei bucata. Sunt două locații Family Grill în oraș: pe str. Regiment 11 Siret nr. 6A, lângă Frontal sau pe str. Siderurgiștilor nr. 45.

Grătarul cu Jar by Picnic House

Grătarul cu Jar by Picnic House vine în orașul Galați cu un concept deja bine cunoscut, însă într-o manieră unică. Și aici puteți servi unii dintre cei mai delicioși mici din Galați, la meniul care conține 4 mici, chiflă și muștar, totul la 10 lei. Adresa este pe str. Brăilei, nr.16, vis-a-vis de Potcoava de Aur Galați.

Grill House by Alex

Folosind carne proprie din măcelăria Alex, Grill House by Alex oferă un meniu de mici absolut savuros. Un mititel la bucată costă 2.5 lei, împreună cu chiflă și muștar. Puteți adăuga ca garnitură o porție de cartofi prăjiți la 3 lei. ”Grill House by Alex” se află pe str. Strada Tecuci nr. 46.

Popasul de la Dunăre

În timp ce vă bucurați de priveliștea Dunării, vă puteți delecta cu un mititel cu muștar și chiflă la ”Popasul de la Dunăre”. Carnea este proaspăt pregătită și micii bine încinși la grătar pentru un deliciu pe cinste.

Acestea au fost localurile cu cei mai buni mici în județul Galați pe care le-am ales noi, după alte testimoniale ale clienților lăsate în mediul online, dar și după propria experiență!

Tu care zici că-i localul în care se găsesc cei mai buni mici din oraș?

Te-ar putea interesa și: Vrei să știi unde poți mânca cea mai bună pizza în Galați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.