„Cei trei purceluși” readuc bucuria poveștilor la Teatrul „Gulliver”

1
Teatrul Gulliver Cei trei pucelusi

Teatrul „Gulliver” își anunță spectatorii că își reîncepe activitatea la sala mare, cu povestea plină de voioșie ”Cei trei purceluși”, programată pentru duminică, 31 ianuarie, de la ora 10:30.

Astfel, iubitorii de magie și povești sunt așteptați la întâlnirea cu cei mai drăgălași trei frățiori și povestea lor jucăușă, plină de peripeții amuzante. Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov și adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniștii trec printr-o multitudine de aventuri, ajungând în cele din urmă să învingă răul. Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu și ilustrația muzicală semnată de Jou-Jou Drăgan întregesc atmosfera de poveste.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul sau pe site, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Totodată, Teatrul „Gulliver” anunță spectatorii că, având în vedere normele în vigoare, spectacolul se va desfășura cu o capacitate de până la maximum 30% din totalul de locuri disponibile și că au fost întreprinse toate demersurile necesare și au fost toate măsurile sanitare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tuturor reprezentațiilor.
Află şi despre Concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru” revine la Universitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.