Iată care sunt cele mai apreciate locuri de joacă în Galați

Iată care sunt cele mai apreciate locuri de joacă în Galați

1468
0
DISTRIBUIȚI
ată care sunt cele mai apreciate locuri de joacă în Galați

Locurile de joacă sunt parte a amintirilor viitorului adult. Joaca și pauzele de recreație sunt esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Cu singuranță, peste ani, îți vor aminti cu plăcere de mmentele petrecute la locurile de joacă, acolo unde adesea copiii leagă prietenii ce se vor păstra în timp. Mai jos vei regăsi câteva recomandari privitoare la locuri de joacă în Galați pentru ca tu să faci cea mai înțeleaptă alegere atunci când vrei să ai un moment de respiro cât timp copilul tău petrece timp de calitate socializând cu alți copii și bucurându-se de frumusețea copilpriei.

Clubul lui Dodo
Un loc de joacă care îi va stârni imediat interesul micuțului tău. Sala de joacă nu este doar pentru distracție, ci și pentru aniversările reușite a celor mici. Aici se organizează petreceri tematice, carnavaluri, activități creative, festivități de premiere și serbări. Dacă alegi să organizezi aici petrecerea micuțului tău, vei fi întâmpinat cu surprize care îl vor bucura cu siguranță pe micul sărbătorit. Clubul lui Dodo se află pe strada Siderurgiștilor, nr. 2A, Ultimul Leu. Poți face o rezervare telefonică pentru ca distracția să fie asigurată la numărul: 0743 940 808.

Kids Zone
Kids Zone oferă copiiilor un spațiu de joacă extins dar și petreceri cu ocazia zilelor de naștere. Un meniu costă 35 de lei, într-un decor desprins din povești. De asemenea, cei de la Kids Zone își doresc ca fiecare aniversare să fie perfectă, oferind: mașină de baloane, mașină de fum, lumini inteligente, sau karaoke. Tariful pentru o oră de joacă este de 10 lei. Îi găsești pe strada Movilei, nr.90.

Kids Zone– în incinta Shopping City
Kids Zone este locul ideal de distracție pentru copilul tău! Un loc de joacă special amenajat, unde prichindelul tău se poate distra și participa la diverse activități fascinante, cum ar fi desen, modelaj, karaoke, dans, origami, biliard, plus diverse jocuri și jucării pentru copii. Săltăreții se pot bucura de satisfacția oferită de dans pe un ring special amenajat, acompaniat de cântecele pentru copii și scenă de muzică pregătită pentru cei mai mici cântă

Galațiul este destul de ofertant în locuri de joacă, iar prichindeii nu pot decât să fie bucuroși și părinții să găsească o modalitate de relaxare.

Clubul X și 0
Clubul X si 0 este unul din acele locuri de joacă din Galați care îți pune la dispoziție un spațiu mare de joacă, unde adulții se pot relaxa la o cafea, iar micuții să aibă parte de moment de joacă unice. O oră de joacă costă 10 lei, iar două ore, 15 lei. De asemenea, clubul organizează și petreceri tematice pentru copii, cu îndrăgite personaje Disney și distracție garantată. Spațiul dispune și de billiard, tenis de masă și o sală separată pentru adulți. Îi găsești în Galați, pe strada Arad, nr. 8, sau îi poți contacata la: 0773 967 530/ 0745 548 805.

Sala de joacă Paul și Andra
Situată pe strada Științei, colț cu Radu Negru, locul de joacă Paul și Andra reprezintă unul din acele locuri de joacă în Galați ideale pentru prichindei. Aceștia sunt așteptați cu jocuri gonflabile, structuri modulare, tobogane și saltele gonflabilă. Tot aici se realizează și petreceri tematice și aniversări de ținut minte.

Miaunică- sală de joacă și petreceri pentru copii
Veselul club de joacă este situate pe strada Odobești, nr. 1. Aici vei întâlni jocuri gonflabile, piscină cu bile, tobogane și diverse jocuri care îi vor trezi creativitatea copilului tău. De asemenea, petrecerile și aniversaările micuților sunt extreme de reușite, iar Miaunică este în central atenției.

Locul de joacă Kinder
Aflat în incinta Dunărea Mall, locul de joacă Kinder este unul din acele locuri de joacă în Galați în care distracția este elementul principal. O lume colorată, distracție cât cuprinde și suprize inedite, toate special concepute pentru ca micuțul tău să se bucure de o experiență de neuitat. Cele mai îndrăgite personaje din desene animate vin aici pentru a transforma fiecare petrecere, într-un eveniment unic. Pentru detalii suplimentare, îi poți contacta la numărul de telefon: 0743 035 748.

Gimbokids
Gimbokids este locul magic și plin de culoare unde personajele basmelor devin realitate. Gimbokids este o echipă dinamică ce însuflețește locul de joacă având în prim plan siguranța și distracția copiilor, dar și detașarea pentru câteva momente a părinților. Gimbokids este spațiu de joacă perfect atunci când te gândești la organizarea petrecerii aneversare a copilului tău. Echipa Gimbokids este pregătită pentru a organiza aici diferite ateliere creative sau chiar serbări, spațiul generos, confortabil și mereu curat pretîndu-se de minune pentru acest gen de evenimente. Poți face o vizită împreună cu copilul tău la spațiul de joacă pentru a te putea convinge. Spațiul de joacă se situează pe Str. Roșiori Nr. 1.

Care din aceste locuri de joacă în Galați este preferatul copilului tău? Lasă un comentariu în care să ne povestești cea mai frumoasă experiență avută la un loc de joacă. Dacă vrei să creezi o experiență de neuitat copilului tău alege să petreci un weekend împreună cu el vizitând obiectivele turistice din împrejurimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.