Cele mai bune filme de acțiune pe Netflix în perioada asta

2

Dacă te plictisești în carantină și ai un cont de Netflix la îndemână, însă nu știi la ce să te uiți, îți recomandăm niște filme de acțiune și aventură, care te vor ține captivat, cel puțin pentru câteva ore.

Trilogia ”Stăpânul Inelelor” (2001 – 2003)

Cele 3 filme adaptate după romanele lui J.R.R. Tolkien se regăsesc integral pe Netflix. Trilogia are în total aproximativ 17 ore, iar toate trei filmele se regăsesc în topul IMDb a celor mai bune 250 de filme. Acum e momentul ideal de a petrece timpul vizitând Pământul de Mijloc, alături de elfi, orci și…Smeagle!

Agentul de la U.N.C.L.E. (2015)

Bazat pe serialul cu același nume din 1964, filmul regizat de Guy Ritchie este un thriller excelent cu spioni, în stilul marelui regizor britanic. Nu lipsesc glumele, scenele de acțiune explozive și chimia extraordinară între cei doi actori din rolurile principale: Henry Cavill și Armie Hammer.

John Wick (2014)

Ne aflăm în era când cel mai bun actor de acțiune de la Hollywood nu este Arnold Schwarzenegger, ci Keanu Reeves. La 15 ani după succesul ”Matrix”, se reîntoarce într-un nou rol emblematic: John Wick, un fost asasin plătit care caută să răzbune moartea soției sale…și a cățelușului lor. Un film de acțiune excelent, cu lupte bine regizate și editare de excepție.

John Wick 2 (2017)

Iar dacă ți-a plăcut prima parte John Wick, poți viziona pe Netflix și partea a doua unde John Wick înfrânge și mai mulți infractori. Încă așteptăm partea a treia să apară, Netflix.

Meg: Confruntare în adâncuri (2018)

Versiunea atuhtonă a lui ”Fălci”, de data asta cu Jason Statham și mai multe explozii, ”Meg” este vorba despre specia antincă de rechin masiv Megaladon care amenință omenirea până la sosirea lui Jason Statham.

Sherlock Holmes (2009)

Tot în regia lui Guy Ritchie se află și filmele ”Sherlock Holmes”, cu carismaticul Robert Downey Jr. în rolul detectivului Holmes și Jude Law în rolul lui Watson. Chimia dintre cei doi este de ajuns pentru a te ține captivat 2 ore și a încerca a desluși misterul alături de Holmes și Watson.

Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011)

Nu uitați să vizionați și partea a doua din ”Sherlock Holmes”, dacă v-a plăcut prima parte!

Matrix (1999)

Dacă am tot pomenit de Keanu Reeves, e și păcat să nu menționăm clasicul ”Matrix”. Povestea o cunoaște toată lumea: dacă viața ta de până acum este doar o simulare?

300: Eroii de la Termopile (2006)

Poate nu cele mai corect film din punct de istoric, însă unul din cele mai interesante filme din punct de vedere vizual, ”300” spune povestea Regelui Leonidas din Sparta și bătălia de la Termopile.

Mission Impossible 5: Rogue Nation (2015)

Din păcate, Netflix nu oferă în lista sa de filme și primele 4 filme din franciza ”Misiune Imposibilă”. Însă dacă e să-i ascultăm pe criticii de film…e chiar mai bine! A cincea și a șasea parte sunt considerate cele mai bune și cele mai pline de acțiune.

Mission Imposible 6: Fallout (2018)

Trebuie să apreciem faptul că Tom Cruise și-a făcut singur cascadoriile în acest film!

Inception: Începutul (2010)

Dacă nu ai văzut ”Inception” până acum, ei bine…de ce? Ai avut 10 ani la dispoziție, dar nu te preocupa! Filmul este încă la fel de enigmatic ca atunci când a apărut. Este un film intens, care te pune pe gânduri, o adevărată capodoperă a regizorului Christopher Nolan.

Lucy (2014)

Cât la sută din creierul îți folosești în viața de zi cu zi? Nu, nu e o glumă răutăcioasă, este ideea de bază a filmului lui Luc Besson. Potrivit unor cercetători (și a lui Morgan Freeman), noi ne folosim doar 10% din creier. Dar atunci când Lucy, interpretată de Scarlett Johansson, devine fără voia ei un porcușor ce guinea pentru a vedea ce se întâmplă atunci când creierul este utilizat la capacitatea sa maximă, lucrurile nu devin deloc plăcute.

Baby Driver (2017)

Muzică bună, mașini și fete frumoase și scene de acțiune intense. Cam așa poate fi descris ”Baby Driver”, un film amuzant despre un tânăr nevoit să fie șoferul mașinii într-un jaf care nu merge chiar cum și-a închipuit el.

The Nice Guys: Super Băieți (2016)

Crime în Los Angeles, în anii 1970! Ryan Gosling și Russel Crowe o fac pe detectivii în acest film care este în mod egal amuzant, enigmatic și plin de acțiune.

Jumaji: Aventură în junglă (2017)

Până apare ultima parte pe Netflix, vă puteți destinde la ”Aventuri în junglă”. Un remake al filmului din 1995 cu Robin Williams, dar care este adaptat zilelor noastre, cu efectele speciale complexe și personaje noi și fresh. Nu ratați acest film comic și plin de aventură, cu Dwayne Johnson și Kevin Hart.

Franciza Fast & Furious  (2001 – 2015)

Încă lipsește Fast & Furious 8 de pe Netflix, dar 7 filme pline cu mașini, curse și viteză nu sună deloc mai prejos. Iar la ultimul film, recunoaștem, ne-au dat puțin lacrimile.

The Town: Orașul (2010)

Filmul în regia lui Ben Affleck spune povestea unui jaf care implică mai mulți oameni din același anturaj. Un thriller bun și cu suspans, care demonstrează că Affleck face treabă bună și pe scaunul de regizor.

The Equalizer (2014)

Bazat pe serialul din 1970 cu același nume, filmul ”The Equalizer” merită văzut doar pentru talentul actoricesc a lui Denzel Washington și pentru a-l vedea cum căsăpește oamenii răi. Denzel joacă rolul unui fost agent guvernamental care, deși ieșit la pensie, se decide să apere o tânără prostituată de mafia rusească.

Unknown: Necunoscutul (2011)

Pentru că pe Netflix nu e prima parte ”Taken”, iar celelalte două nu sunt nici pe departe la fel de bune, va trebui să ne mulțumim cu un alt film de a lui Liam Neeson – ”Unknown”. Neeson joacă tot un om puternic și bătăios care se trezește din comă doar să afle că altcineva i-a furat identitatea. Filmul nu numai că este plin de acțiune, dar are și o poveste enigmatică și un final la care nu ne așteptam.

Trilogia originală ”Jurassic Park” (1993 – 2001)

Primul film a lui Steven Spielberg este cu adevărat, un clasic, care poate fi vizionat și alături de familie. Filmul este despre parcul ”Jurassic”, unde niște oameni de știință au creat dinozauri. Însă nu totul merge cum trebuie atunci când rescrii natura.

Rampage: Scăpați de sub control (2018)

Un film bazat pe seria de jocuri video cu același nume cu Dwayne Johnson în rolul principal, ”Rampage” este plin de scene de acțiune. Johnson joacă rolul unui expert în primate, care trebuie să oprească trei animale care au fost infectate cu patogen periculos și care amenință omenirea.

Trilogia ”The Dark Knight” (2005 – 2012)

Trilogia ”Batman” a lui Chritopher Nolan este încă o capodoperă a marelui regizor, care poate fi vizionată pe Netflix.

Trilogia originală ”Spider-Man” (2002 – 2007)

Și trilogia originală ”Spider-Man” în regia lui Sam Raimi poate fi vizionată pe Netflix.

Omul-Păianjen: Întoarcerea Acasă (2017)

După ce ați văzut celelalte trei filme ”Spider-Man”, pregătiți-vă de noua versiune, cu un look now și fresh. Tom Holland îi ia locul lui Tobey Maguier ca Peter Parker și face o treabă destul de bună!

Pacific Rim: Cercul de Foc (2013)

Lupte cu roboți gigantici și creaturi ale mării, pline de acțiune și adrenalină în ”Pacific Rim”. Un război între aceste creaturi misterioase și oameni poate fi oprit doar folosind o nouă metodă de luptă.

Edge of Tomorrow: Prizonier în Timp (2014)

Într-un viitor îndepărtat, extratereștrii ne-au cucerit și au declarat război umanității. Un soldat, interpretat de Tom Cruise, luptă în acest război. Însă problema este că el trăiește aceași zi din nou..și din nou. Un fel de ”Groundhog Day” cu extratereștrii și acțiune la maximum.

Man of Steel: Eroul (2013)

După Batman și Spider-Man, parcă a venit vremea și lui Superman. ”Man of Steel” este povestea sa de origine, de la naștere, până la lupa cu Generalul Zod.

Looper: Asasin în Viitor (2012)

Dacă vorbim de filme de acțiune (pe Netflix), trebuie să menționăm și de Bruce Willis. Bruce este un asasin plătit care trăiește în anul 2074. Doar că în 2074, atunci când cineva trebuie să moară, agentul plătit călătorește în timp ca să-și facă treaba. Situația se complică pentru Bruce atunci când călătorește în timp și află că persoana pe care trebuie s-o omoare…este chiar el. Un film de acțiune SF, care te ține cu sufletul la gură.

American Made: Trafic în Stil American (2017)

Tom Cruise îl interpretează pe Barry Seal, un pilor/traficant de droguri implicat în muuulte afaceri una mai dubioasă decât cealaltă.

Blow (2001)

Dacă tot suntem la capitolul traficanți de droguri, e păcat să nu vizonați și ”Blow”, cu Johnny Depp în rolul principal. ”Blow” este povestea lui George Jung, un adevărat ”patron al cocainei”, implicat în mai multe afaceri cu cartelul din Medellin.

Godzilla (2014)

Deși aveți opțiunea de a viziona și filmul din 1998, vă sugerăm să vă uitați la filmul din 2014 dacă doriți să-l vedeți pe Godzilla cum distruge lumea.

Men in Black: Bărbații în Negru (1997)

Un film clasic cu Will Smith și Tommy Lee Jones în rolurile principale care sunt angajați drept ”bărbații în negru”, nevoiți să scape lumea de existența extratereștrilor neprietenoși care se află printre noi.

Trilogia ”The Expendables: Eroi de Sacrificiu”  (2010 – 2014)

Cele mai ”grele” nume din industria filmelor de acțiune se adună în trei filme epice: Stallone, Schwarzenegger, Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Gibson, Wesley Snipes și muuulți alții trebuie să unească să facă ceva epic. Niște filme cu adevărat de acțiune, pe care le puteți viziona integral pe Netflix.

Acestea sunt recomandările noastre de filme de acțiune care se regăsesc pe Netflix. Sperăm să trecem cât mai repede și cu bine peste această perioadă de izolare și credem că filmele ne pot ajuta să ne simțim măcar puțin mai bine. Voi ce filme de acțiune de pe Netflix ne sugerați?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.