Cele mai tari texte pentru 8 Martie care să te inspire

1
urări frumoase de 8 Martie

Ziua de 8 Martie este ziua feminităţii, a frumuseţii, a dragostei, ziua în care femeia – fiinţă delicată, sensibilă, cea care dă viaţă, este în centrul atenţiei. Oferim mai jos un buchet de mesaje de 8 Martie, simple şi frumoase, pentru a veni în sprijinul celor care sunt în pană de idei.

Mesaje pentru mame de 8 Martie:

La mulți ani de 8 Martie, iubita mea mama!

Închin paharul pentru noi Femeile! pentru bărbațîi care ne au, pentru nenorociții care ne-au avut și pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască!Pentru toate femeile frumoase pe care vreau să le văd fericite!

Chiar dacă azi o să te pierzi printre flori și declarațîi de dragoste, nu uită că există în viață ta cineva care te iubește mai presus de orice.

De 8 Martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei. Te iubesc mama!

Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă eșți departe de mine! De 8 Martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! La mulți ani de Ziua Femeii!

În această zi specială, vreau să aduc primăvară în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea!

Fie că ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani, iubita mea mama, te iubesc!

Îți doresc o primăvară senină, cu multe bucurii!

De 8 Martie îți urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

Dacă vezi că soarele-ți râde prin par, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăiești o nouă primăvară… La mulți ani de 8 Martie!

Pentru o mama super-eroina, La mulți ani de 8 Martie!

Unei singure ființe din viață mea îi datorez tot ceea ce eu am și ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naștere, m-a crescut și m-a învățat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulți ani

Felicitări de 8 Martie. . Poate că pentru lume tu eșți numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreagă lume! La mulți ani!

Când 8 Martie râde-n prag și e sărbătoare, darul pentru mama mea e un sărut și-o floare.

Mesaje de 8 Martie pentru iubită:

Îți doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!

Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simțim mai puțîn apăsarea grijilor și să ne umplem gândurile și sufletul de căldură primăverii. La mulți ani, tuturor femeilor!

Tu eșți soarele și primăvară mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru ține!

De ziua ta ce aș putea să-ți doresc mai mult decât să ai în suflet veșnic primăvară? La mulți ani de Ziua Femeii!

Azi uită cine eșți și trezește-te la viață o dată cu natură. Fii un fluture zglobiu și așează-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină că infinitul. La mulți ani, floare a primăverii. Te iubesc!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc un 8 Martie special!

Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu eșți minunea vieții mele. La mulți ani, scumpa mea soție.

De 8 Martie îți urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! La mulți ani de 8 Martie!

Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu eșți minunea vieții mele. La mulți ani, scumpă mea soție!

De când mi-ai dăruit dragostea ta, în sufletul meu e doar primăvară.

Îți doresc că răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

Să fii sănătoasă și o poftă permanentă de o retrezire la viață, o veșnică reinoire de forțe și bucuria de a trăi. Așa să fie, îți doresc cu drag…!

Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la ține știu că va veni timp frumos, pentru că tu eșți soarele și primăvară mea. La mulți ani!

Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani de Ziua femeii!

Urări de 8 Martie pentru colege:

Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. O zi însorită!

1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulţi ani!

Fie ca ziua aceasta să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!

La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!

Să fii sănătoasă şi o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi.
Aşa să fie, îţi doresc cu drag…!

De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc o zi cât mai frumoasă!

Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!

„De 8 Martie senin,
Într-un cadru anonim
Primăvara a sosit
În al iernii asfinţit.
Primăvară-n suflet vă doreşte …”

Închin paharul pentru noi Femeile! pentru bărbaţii care ne au, pentru nenorociţii care ne-au avut şi pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască!Pentru toate femeile frumoase pe care vreau să le văd fericite!

Te-ar putea interesa şi Mărţişorul – Semnificaţie, tradiţii şi obiceiuri de 1 Martie


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.