www.cemafac.ro – un ghid pentru pandemia COVID-19 lansat de Guvern

www.cemafac.ro – un ghid pentru pandemia COVID-19 lansat de Guvern

168
0
DISTRIBUIȚI
www.cemafac.ro - un ghid pentru pandemia COVID-19 lansat de Guvern

Guvernul României a lansat platforma www.cemafac.ro – un ghid practic pentru populație, cu măsuri recomandate. Cemafac.ro este un ghid cu reguli de interacțiune, acțiune și comportament recomandate în timpul situației de urgență generată de pandemia COVID-19. Acesta va aduce mai aproape de voi regulile de bază recomandate de autorități de la care este indicat să nu ne abatem în această perioadă.

COVID-19 este o boală nouă. Încă se descoperă cum se transmite, cât de grave sunt consecințele și în ce măsură se poate răspândi în România. Pagina Cemafac.ro va fi actualizată cu ultimele informații, pe măsură ce ele apar.

– Transmitere și simptome
– Cum ne protejăm?
– Ai simptome?
– Adaptare și rezistență
– Pentru cei care oferă ajutor
– Întrebări frecvente
Dacă ai simptome, sau dacă ai nevoie de informații cu privire la transmiterea și răspândirea virusului, te rugăm să apelezi TelVerde la numărul 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.