Centrul de Informații pentru Cetățeni pus la dispoziţie de Primăria Galaţi

1
644
Centrul de Informații pentru Cetățeni (CIC) Primăria Galaţi

Centrul de Informații pentru Cetățeni (CIC) este un compartiment distinct în cadrul Primăriei Municipiului Galati care oferă informații rapide despre activitatea Primăriei Municipiului Galați și Consiliul Local, precum și alte informații utile despre viața publică a comunității.

De asemenea, permite cetățeanului o participare directă la procesul de luare a deciziilor la nivelul administrației locale, Centrul asigurând primirea sugestiilor și sesizărilor acestora cu privire la planuri și proiecte noi pe care Primăria intenționeazaă să le dezvolte, primește sugestiile și reclamațiile cetățenilor, primește actele necesare pentru obținerea avizelor, aprobărilor și documentațiilor din sfera de competență a Primăriei municipiului Galați și eliberează răspunsuri referitoare la acestea în termenele prevăzute de lege.

Numărul de telefon la care puteți apela Centrul de Informații pentru Cetățeni este 0236 307798.

Sursa: Primăria municipiului Galaţi

Citeşte şi articolul  Câte zile libere prin lege au românii în 2018

1 COMENTARIU

  1. Restaurantele, terasele de pe str. Brăilei din zona A-urilor,
    Tig .1 duc saci de gunoi, noaptea, la pubelele destinate celor care locuiesc în zonă. Având în vedere ca generează cantități relativ mari de gunoi, n-ar trebui să aibă contract direct cu operatorii respectivi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.