Așa va arăta centrul orașului Galați după modernizare

Așa va arăta centrul orașului Galați după modernizare

886
1
DISTRIBUIȚI
Așa va arăta centrul orașului Galați după modernizare

Primăria urmează să modernizeze centrul orașului Galați, astfel că a anunțat finalizarea procedurii de licitație pentru proiectul ”Amenajare zonă centrală între strada Navelor, limita bloc P și Potcoava de Aur” (proiectare și execuție) iar câștigătoare este oferta depusă de Asocierea S.C. Tancrad S.R.L. – S.C. Lemacons S.R.L. – S.C. Proiect S.A. – S.C. Btfarch Ro Company S.R.L.

Valoarea totală fără T.V.A.: 11.037.244, 53 lei

Termenul de realizare: 345 de zile calendaristice din care 45 de zile sunt prevăzute pentru proiectare și alte 10 luni pentru faza de execuție.

Lucrări prevăzute în proiect: reabilitarea pasajului subteran, refacerea pavimentului, reabilitarea fântânilor arteziene, redimensionarea spațiilor verzi, introducerea unui sistem de irigații pentru întreținerea gazonului și plantelor, introducerea canalizațiilor subterane pentru cablurile de telecomunicații, reconfigurarea sistemului de iluminat public pentru reducerea consumului de energie, etc.

Vezi aici alte informații utile pentru gălățeni: CL Galaţi a aprobat creşterea tarifelor practicate de Ecosal

1 COMENTARIU

  1. Probabil aceleasi lucrari de matuiala ca si pana acum, uitati-va cum arata pavimentul si-n general Gradina Publica, unde s-au facut lucrari de reparatii si amenajari acum 2 ani, cheltuindu-se o suma enorma de bani ( nici nu puteam s-o citesc, atat de multe cifre avea ) . Vedeti cum arata trotuarele, zona pietonala dintre strada Domneasca si faleza Dunarii, ca sa ma refer doar la zona cenrala, pentru ca in rest este de neimaginat, mai rau ca in secolul IX . Dupa ce se face o lucrare nimeni nu se mai intereseaza sa vada cum evoluiaza, iar receptiile se fac din birou . Dar, astia-s oamenii cu astia votam ! Tot inainte, spre noi realizari socialist-comuniste !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.