Brânzeturi marca Cheesebar pentru evenimente de poveste

Brânzeturi marca Cheesebar pentru evenimente de poveste

245
0
DISTRIBUIȚI

Când vine vorba de brânzeturi, de varietate de gusturi, vârste de maturare și vinuri care să le complimenteze perfect, ni se pare că știm povestea de undeva. Am auzit-o de la prietenii noștri francezi și credem că pe meleagurile lor platourile cu brânzeturi ating perfecțiunea.

Ceea ce este surprinzător, însă, este faptul că originile lor sunt cel puțin la fel de variate ca textura și aromele diferitelor tipuri. Astfel că, printre cele mai cunoscute nouă sunt: Cheddar, englezească la origini, franțuzeasca și sofisticata Camembert, tot din Franța o iubim pe cea supranumită ”regina brânzeturilor”- Brie, dar și Roquefort, șvaițerul sau Emmenthaler din Elveția, iar Italia ne-a dăruit, printre multe altele, brânzeturile Parmezan, Gorgonzola și Pecorino.

Vestea bună este că această varietate nu dă doar gust, ci și bun gust oricărui tip de eveniment pe care îl aveți în plan. Sub forma unui concept la început de drum, pionier în această zonă a țării, Cheesebar este elementul de noutate care vine în domeniul organizării de evenimente din Galați, Brăila și nu numai.

Ce este Cheesebar, de fapt?

Simplu spus, este bufet cu brânzeturi, într-un decor care poate fi rustic, contemporan sau poate purta amprenta personală a celor care organizează evenimentul. Pe pagina lor oficială puteți descoperi atât varietatea de brânzeturi, dar și o galerie de poze care vă vor ajuta să îi descoperiți mai bine.

Lucrurile care vin pe lângă bufetul propriu zis, zicem noi că aduc ceea ce un eveniment caută pentru a fi perfect: unicitatea. ”Cheesebar este poveste. Spun asta din mai multe motive. În primul rând pentru că este o mică afacere de familie îndrăgostită de armonie și frumos. Iar Cheesebar ne inspiră asta.

Când ai o afacere mică, împreună cu membrii familiei, provocările sunt mult mai mari. Grija pentru a găsi producători de încredere care lucrează doar cu ingrediente sănătoase, atent selecționate, este mult mai sporită. Ne mândrim că avem și susținem producători locali care fac o treabă excelentă. Ne trec fugitiv prin minte delicioasele brânzeturi maturate după rețete franțuzești și italiene cu chilli, cărbune, cu ierburi aromate, rulourile premium din brânză de capră și atât de multe altele.

O altă provocare este aceea de a rezista într-un domeniu al jucătorilor mari, așa cum sunt restaurantele de evenimente. Există tendința ca ofertele acestora să cuprindă pachete tot mai extinse, de la meniul propriu zis până la aranjamente florale, divertisment și diferite baruri, ”sufocând” astfel micile afaceri locale.

În ceea ce le privește pe viitoarele mirese, pentru că știu că ele sunt cele mai preocupate de eleganța evenimentului lor, Cheesebar le promite utilitate, notă unică și bun gust. Spun utilitate pentru că poate fi perfect pentru timpul de socializare și așteptare al invitaților până la servirea mesei. Spun notă unică pentru că aducem un altfel de bar, practicat foarte puțin până acum. Și spun bun gust la propriu și la figurat, fără emoții. Pentru că brânzeturile sunt extrem de gustoase și toată lumea le adoră. Iar barul, cu un decor stilat, va oferi amintiri și poze de revistă.” , ne povestește chiar cea din spatele poveștii Cheesebar, Elena Panaete.

Dar Cheesebar nu este doar pentru nunți și botezuri, ci și pentru evenimente corporate. De asemenea, poate fi elementul în jurul căruia să dați o petrecere cozy cu prietenii, potrivit atât în aer liber, cât și în interior, datorită elementelor de decor extrem de versatile.

Am lăsat, bineînțeles, ce e mai bun la sfârșit. Din dorință de varietate, Cheesebar poate deveni cheese, meats & wine bar. Iar posibilitățile sunt infinite în număr de combinații și savoare.

Fie că aveți favorite deja, fie că doriți să descoperiți, Cheesebar propune combinații între brânzeturi locale și internaționale consacrate, cu selecții de prosciutto, chorizo, jamon, toate alături de fructe proaspete și uscate, nuci, migdale, crackers, dulcețuri din cele mai îndrăznețe și vinuri, într-un spectacol surprinzător de gust.

Unul dintre pairingurile noastre preferate este Brie cu miere pe pat de cracker, cu nucă și strugure alb, alături de un pahar de prosecco. Sau Gorgonzola cu ciocolată neagră și zmeură, servite cu un pahar bogat de Merlot sau Pinot Noir. Sau… Dar am putea vorbi despre asta ore în șir.

Cheesebar vă invită să îl descoperiți și să îl provocați să vă suprindă. Este poveste cu bun și bun gust în povestea voastră de neuitat…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.