Cele mai amuzante amintiri, cu Chloe – cabina foto din Galaţi şi Brăila

0
280

La orice eveniment, banchet sau aniversare, nuntă sau încreștinare,
dacă vrei să te distrezi, la cabină te pozezi!
Dacă CHLOE-i invitată, distracția e garantată!!!!

Cu aceste versuri a început povestea primei afaceri de cabină foto din Galați – Brăila. Înființata în debutul lui 2016, Chloe Photo Booth a preluat idea de cabină foto deschisă în fața căreia cât mai multe persoane să poată fi în mijlocul acțiunii și este rodul unei îndelungi perioade de documentare și prospectare a activității de photo booth din întreaga lume.

În scurta sa istorie, Chloe Cabina Foto Galați se poate lăuda cu un număr impresionant de peste 70 de participări la evenimente de toate tipurile, de la nunți și botezuri fastuoase până la petreceri corporate sau majorate, banchete și serbări, lăsând în urmă sute și mii de amintiri amuzante și plăcute participanților.

De curând familia Chloe s-a extins cu un nou membru răspunzând astfel tendințelor de dezvoltare în acest segment de business pentru evenimente.
Chloe a fost de la început un concept și o afacere exclusiv de familie care își datorează notorietatea celor doi soți implicați direct și permanent în promovarea și dezvoltarea acestui proiect. Astfel, o parte dintre accesoriile folosite de participanții la sesiunile foto este manufacturată și personalizată pentru fiecare tip de eveniment, iar alta parte este aleasă și achiziționată din toate colțurile lumii.

Pe scurt, cea mai apreciată și experimentată cabină foto din Galați-Brăila, întâmpina noul sezon 2017 cu forțe proaspete și cu cea mai largă și variată colecție de accesorii.

Chloe Photo Booth așteaptă invitațiile la evenimentul dumneavoastră fie la telefon 07555 CHLOE (07555 24563), fie prin formularul de contact al site-ului www.cabinafotogalati.ro, fie pe pagina de Facebook “Chloe Cabina Foto Galati”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.