Hohote de râs la “Cina de adio” – pe scena gălăţeană pe data de 14 iunie

0
132

Dacă doriți să râdeți cu lacrimi, să revedeți trei dintre cei mai buni actori ai momentului sau pur și simplu să aflați cum să vă luați adio de la un prieten, nu ratați super comedia “ Cina de adio ” în regia lui Răzvan Săvescu!

Mihai Călin, Gheorghe Ifrim și Ecaterina Landin dau viață personajelor din comedia “ Cina de adio ”, scrisă de multi-premiații Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte. Subiectul piesei este inspirat de un trend parizian al evoluției prieteniilor, o cină de adio organizată pentru prietenii cu care nu vrei să mai vorbești. Lucrurile scapă însă de sub control și se transformă într-un șir de revelații și dezvăluiri care fac deliciul publicului și stârnesc hohote de râs. Cuplul care organizează cina este format din Mihai Călin, unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale și din Ecaterina Ladin, interpreta rolului Dalida din serialul de televiziune Las Fierbinti.

Actorul Gheorghe Ifrim, cunoscut publicului român pentru rolul primarului din serialul Las Fierbinti, îl interpretează pe prietenul filosof încercat la cina de adio.

Comedia “ Cina de adio ” a avut premiera în februarie anul acesta la București. Spectacolul se joacă miercuri, 14 iunie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galaţi.

Descoperă mai multe evenimente şi noutăţi pe exploremag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.