Ultimele cinci minibuze noi din lotul de 20 au ajuns la Transurb...

Ultimele cinci minibuze noi din lotul de 20 au ajuns la Transurb Galați

72
0
DISTRIBUIȚI
minibuze Transurb Galați

Primăria municipiului Galați informează că ultimele cinci minibuze noi din lotul de 20 au ajuns în parcul auto al societății locale de transport public, Transurb SA Galați.
Este vorba despre autobuze „Karsan Jest” moderne, EURO 6, cu o capacitate de transport pentru 23 de călători, cu podea joasă și cu rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități. Minibuzele au și instalații de aer condiționat și încălzire.

Minibuzele sunt dotate cu panori indicatoare de traseu, sisteme de informare călători cu monitoare LED, sistem de supraveghere video cu 5 camere și unitate de stocare DVR, sonde litrometrice pentru măsurarea consumului de carburant și sistem de monitorizare flotă cu GPS. De asemenea, pentru validatoare a fost montat un sistem de cablaj conform cerințelor tehnice specifice ale Transurb S.A. În plus, minibuzele au și dispozitive de verificare și control pentru asigurarea mentenanței.
Prețul achiziției celor 20 de minibuze este de 6.238.000 lei, în urma licitației publice organizate de către Primăria Galați.

În curând vor ajunge la Galați și cele 40 de autobuze noi de mare capacitate achiziționate de Primărie. Acestea sunt în valoare de 26.246.000 lei, fără TVA, și vor completa la rândul lor flota societății locale de transport public în comun, SC Transurb SA.

Te-ar putea interesa și Sărbătorile de iarnă vin cu multe surprize pentru gălățeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.