Cine o sa câștige UEFA Euro 2020? Vezi care este părerea specialiștilor și cine are șanse reale!

0

Campionatul UEFA Euro 2020 este unul dintre cele mai așteptate competiții de fotbal. Dat fiind faptul că anul 2020 a fost o perioadă destul de dubioasă pentru majoritatea statelor prin restricțiile impuse, evenimentele majore și competițiile sportive au fost nevoite să fie amânate sau anulate.

Însă, începând cu anul 2021, competitile sportive s-au reluat, astfel că, în perioada imediat următoare va avea loc UEFA Euro 2020.

Dacă ești pasionat de fotbal și vrei să știi pe care echipă să pariezi în acest sezon, în continuare vei regăsi sfaturile și sugestiile tipserilor în ceea ce privește echipele campioane pentru diferitele grupe. Iar, dacă nu ești un parior desăvârșit, dar vrei să te bucuri de experiența jocurilor și a campionatelor, poți accesa, sloturile cu această tematică. În plus, pentru mai multe șanse de câștig, nu uita că pentru un cont nou deschis, poți beneficia de rotiri gratuite din partea operatorului tău de casino.

Descoperă care sunt considerate câștigătoarele pentru meciurile din grupele A-F!

  1. Italia. Meciurile din grupa A sunt desfășurate între Italia, Elveția, Țara Galilor și Turcia. Conform specialiștilor și tipserilor, cele mai mari șanse de câștig sunt pentru Italia. Echipa de Fotbal a Italiei a demonstrat de-a lungul timpului că își merită renumele. Chiar dacă au ratat ultima Cupă Mondială, italienii au făcut o figură bună la alte jocuri și meciuri. Cel mai frumos episod în acest sens este septembrie 2018, atunci când Italia a obținut 26 de victorii consecutive. Cu jucători experimentați, care, de-a lungul timpului au demonstrat că au talent și chiar mai mult decât atât, este imposibil ca Italia sa nu câștige. Cu siguranță, Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci vor face o figură bună, iar Gianluigi Donnarumma își va folosi mișcările pentru o lovitură de grație.
  1. Belgia. Pentru meciurile din grupa B desfășurate între Belgia, Finlanda, Rusia și Danemarca, se pare că echipa Belgiei are cele mai mari șanse de câștig. Finlanda merită reale felicitări pentru punctul în care a ajuns, depășindu-și condiția, însă câștigarea grupei B nu este prevăzută pentru această echipă. În schimb, Belgia pare să fie printre favoritele demne de vitoria grupa B.,în defavoarea celorlalte echipe. Există anumite evenimente ce îi fac pe specialiști să aibă suficiente motive pentru a-și argumenta pronosticurile. Cupa Mondială din Rusia ce a avut loc în anul 2018 și care soldat cu locul 3 al echipei Belgiei este un argument plauzibil în fața adversarilor.

Danemarca și Rusia sunt 2 adversare pe măsură, ce s-au calificat în mod constant la Cupele Mondiale din ultimii ani. Danemarca poate fi și ea un potențial câștigător, mai ales că, pe parcursul calificărilor, a atins performanțe incredibile, obținând doar 2 înfrângeri și 21 de câștiguri. Ce-i drept, înfrângerile le-a obținut în jocurile cu Belgia.

  1. Olanda. Cupa C din acest an se disputa între Olanda, Makedonia, Ukraina si Austria. Preferata, dintre acestea este Olanda, datorită performanțelor pe care le-a acumulat de-a lungul timpului în campionatelor la care a participat. Pentru acest campionat, Olanda își pune toate speranțele și toată încrederea în fundașul Virgil Van Dijk, de origine londoneză, dar momentan, nu este transferat oficial la această echipă.
  1. Anglia. Pentru meciurile din Grupa D din UEFA Euro 2020, Anglia se pare că este favorita dintre echipa cu care. Motivele pentru care echipa Angliei este favorită, constă în experiență pe care o au jucătorii, dar și vitalitatea și tinerețea acestora. Echipa Angliei este motivată să obțină această victorie, pentru ca palmaresul ei să fie echilibrat, dat fiind faptul că în ultima perioadă nu a avut chiar o reputație foarte bună. Unii dintre pasionații de meciuri de fotbal, dar și de pariuri sportive, încă își amintesc anul 2016, unul destul de nefast pentru această echipă de fotbal.
  1. Spania. O altă favorită, de data acesta pentru meciurile din Grupa F este Spania. Aici scorurile, pronosticurile sunt destul de strânse, deoarece echipele adversare sunt destul de puternice și au demonstrat acest lucru de-a lungul timpurilor și a altor meciuri la care au participat. Nici Polonia nu stă mai prejos, deoarece, chiar dacă jucătorii, poate nu se ridică la același nivel de popularitate, sunt și ei foarte buni. Bernardo Silva pare să fie asul din mânecă al Poloniei pentru jocurile UEFA 2020, chiar dacă a fost de-a lungul vremii subestimat pentru calitățile și abilitățile sale ca jucător de fotbal.

Cine va câștiga Euro 2020?

Pronosticurile pentru meciurile grupelor sau cupelor individuale sunt destul de clare, sau cel puțin, în ochii specialiștilor, acestea sunt cele 5 echipe de fotbal victorioase pentru grupele A-F. Dar care va fi campioana supremă și câștigătoarea titlului UEFA Euro 2020?

Părerile sunt împărțite aici, însă specialiștii recomandă ca, în calitate de parior, dacă îți dorești să faci o investiție și să pariezi, să îți canalizezi atenția asupra acestor 5: Anglia, Spania, Olanda, Belgia și Italia, dacă vrei să ai mai multe șanse de a câștiga pariurile pentru meciurile de grupe sau chiar și pentru campioana supremă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.