Circulaţia va fi închisă în Barieră – pe Strada Traian – vineri şi sâmbătă

1
Bariera Traian

Vineri, 17 noiembrie 2017, în intervalul orar 8.00 – 18.00, va fi închisă circulația pe Str. Traian în dreptul sensului giratoriu din Bariera Traian. Autoturismele care circulă dinspre Metro către Galați vor fi dirijate pe Str. Ștefan cel Mare cu revenire pe B-dul George Coșbuc. Autoturismele și mijloacele de transport în comun vor fi deviate pe Str. Prundului, Str. Lozoveni și se vor deplasa către Metro pe Str. Ștefan cel Mare, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri. Autoturismele care vin de pe Str. George Coșbuc se vor deplasa pe aceeași rută, adică pe Str. Ștefan cel Mare.

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, în intervalul orar 8.00 – 16.00, va fi închisă Str. Traian pe tronsonul cuprins între Str. Ștefan cel Mare și Str. Tunelului. Se va închide circulația pe două benzi, din cele patru existente, iar circulația va fi deviată pe contrasens.
În perioadele menționate se execută lucrări la carosabil (se va turna ultimul strat de asfalt). Angajați ai Poliției Locale vor supraveghea traficul în intervalele menționate și vor dirija, la nevoie, autoturismele către rutele ocolitoare.

Citeşte şi articolul Primăria anunţă modificarea rutelor de trafic în zona Auchan și Selgross

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.