S-au deschis înscrierile la Clubul de Vacanță de la Biblioteca din Brăila

S-au deschis înscrierile la Clubul de Vacanță de la Biblioteca din Brăila

65
0
DISTRIBUIȚI
Clubul de Vacanță

Clubul de Vacanță – Școala de vară dunăreană este mult-așteptatul proiect organizat și în această vară de către Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila, în perioada 24 iunie – 2 august 2019.

Clubul de Vacanță – Școala de vară dunăreană îi așteaptă pe copiii cu vârste între 3 și 18 ani la peste 60 de ateliere pe diverse teme:
– sportive – atletism, ciclism, dirt-track, caiac-canoe, box, sambo, șah, tenis de câmp, înot, volei femini, judo
– artistice – desen și pictură, modelaj, de noduri pescărești, de îndemânare, teatru, marionete, povești
– creative – robotică și electronică, contrucții de caiace, creație literară, atelier culinar
– explorare – hoinărind prin Brăila, vacanță în ecobază

“Ca în fiecare an, Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează și în 2019 Clubul de vacanță, cel mai mare eveniment dedicat copiilor brăileni în sezonul estival: peste 65 ateliere, pentru toate gusturile, începând cu cele sportive și de tururi ghidate, până la cele de limbi străine, îndemânare, handmade și artistice. Venim astfel în întâmpinarea solicitărilor celor mai mici dintre utilizatorii noștri, care vin an de la an la an tot mai mulți. Oferta educațională din 2019 este cea mai bogată din toate edițiile Clubului, tocmai ca urmare a cererilor crescânde. Se păstrează atelierele de bază ale evenimentului, dar ca noutăți putem enumera: limba italiană pentru cei mici, atelier de confecționat caiace, atelierul tehnico-creativ (makerspace), incubatorul de afaceri, atelierul culinar, atelierul de dezvoltare personală pentru adolescenți etc. Mulțumim celor peste 40 de voluntari precum și partenerilor instituționali ai Bibliotecii (Clubul sportiv Municipal Brăila, Cercetașii României – Scout Local Brăila, Europe Direct Brăila) pentru implicare și entuziasm. Fără ei, Clubul nostru ar fi fost mai sărac. Vă așteptăm la înscrieri, în limita locurilor disponibile și a 3 ateliere / copil! ” – declară dr. Eduard Claudiu BRĂILEANU, șef serviciu Relații cu Publicul și coordonatorul proiectului.

Reamintim că accesul la activitățile clubului se face pe baza permisului de bibliotecă. Înscrierile se fac la Sala de Lectură, et. 1, la sediul Bibliotecii din P-ța Poligon, nr.4. Anul acesta la înscrierea copilului se va completa un ACORD DE FOTOGRAFIERE semnat de părinți/bunici. Programul Clubului de vacanță poate fi consultat la adresa: https://www.bjbraila.ro/eveniment/inscrieri-la-clubul-de-vacanta.

Citește și articolul: Iată ce variante de sporturi pentru copii în Brăila există la acest moment

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.