De ce frappe-urile sunt delicioase în orice sezon, la Coffee 2 Go...

De ce frappe-urile sunt delicioase în orice sezon, la Coffee 2 Go Brăila?

35
0
DISTRIBUIȚI
Coffee 2 Go Brăila

Frappe-ul este combinația ideală de energie și revigorare, de aceea sunt considerate ”vedetele verii”. Însă în locația Coffee 2 Go din Brăila, frappe-urile se bucură de un succes enorm indiferent de sezon. Servit dimineața, acesta asigură aportul de energie consumatorului pentru toată ziua.

Cu peste 35 de băuturi preparate și combinații cât mai diverse, Coffee 2 Go se mândrește și cu unul din cele mai bune ice cream frappe-uri din țară. Odată cu introducerea în meniul Inside al produsului ”Morning 2 Go – Cereal Box”, a apărut ideea de a folosi cerealele ca și ingredient al unui frappe. Rezultatul a fost uimitor, obținându-se o băutură atât de asemănătoare, dar atât de diferită în același timp, în gust, textură și consistență. Produsul s-a denumit “Cereal Killa’ Frappe”.

Concluzia la care s-a ajuns a fost că de fapt consumatorii nu își doresc doar un frappe, ci mai degrabă o prăjitură în formă lichidă, un desert la pahar. La Coffee 2 Go Brăila se găsesc și trei frappe-uri speciale: Snickers, Twix și Oreo, gata să fie degustate!

Vezi și articolul: La ce săli de fitness te antrenezi în Brăila? Află propunerile noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.