Care sunt Coffee shop-urile în Galați unde găsești cea mai bună cafea

Care sunt Coffee shop-urile în Galați unde găsești cea mai bună cafea

592
0
DISTRIBUIȚI

Locul în Galați unde găsești licoarea magică care ne încântă diminețile este un coffee shop. Cele mai variate sortimente de cafea sunt le poți regăsi aici sub diverse forme, de la clasicul esspreso până la diferite variante de cappucino sau freddo. Consumată responsabil, cafeaua poate avea beneficii importante asupra sănătății datorita conținutului ridicat de antioxidanți. Dar care sunt coffee shop-urile în Galați unde găsești cea mai bună cafea? Te ajutăm să afli în cele ce urmează.

Rasta Barista
Rasta Barista este acel coffee shop în Galați care te așteaptă să îi treci pragul pentru a te bucura de o varietate de tipuri de cafea de origini, Robusta, Arabica sau chiar cafea decofeinizată. Sortimentele de cafea Robusta sunt bogate în cafeină și au note de ciocolată neagră, caramel sau alune prăjite. Țara de origine a acestei cafele este Rwanda. Cafeaua Arabica este prezentă în șase diferite sortimente, împărțite în două categorii, după arome. Două sortimente fructate sunt prezente la Rasta Barista. Sortimentul de origine Peruană au note de ghimbir, cardamon și grapefruit. Sortimentul provenit din Tanzania are la bază note de lămâie, vanilie și piersică. Restul de patru sortimente au ca țări de proveniență Brazilia, Republica Dominicană, Nicaragua și Guatemala. Sortimentul provenit din Brazilia are note de ananas, miere și ciocolată. Sortimentul importat din Republica Dominicană suprinde prin aromele de caramel, ciocolată neagră și alune de pădure. Nicaragua surprinde gusturile prin aviditatea scăzută și prin notele de caramel și ciocolată. Guatemala aduce în prim plan notele de ciocolată, alune d păsure și trestie de zahăr. Toate aromele cafelelor sunt naturale, fiind influențate de solul în care a crescut planta de cafea, dar și de altitudinea la care acestea cresc. Toate aceste sortimente de cafea pe care le găsești la Rasta Barista sunt proaspăt prăjite. Atfel tu te vei pute bucura din plin de aroma inconfundabilă a cafelei ce îți trasformă diminețile în momente de neuitat.

Fuel
Cea mai bună cafea o găsești cu siguranță la Fuel. Acest coffe shop în Galați îți oferă experiența unei dimineți de neuitat. Pentru că, incontestabil, cafeaua este magia. Magia de a transforma o dimineață lipsită de energie în începutul unei zile memorabile.

Daily Dose
Dacă ești sătul de aglomerația cotidiană înseamnă că a venit timpul să te bucuri de o experiență relaxantă. Începe-ți ziua la terasa Daily Dose, un coffee shop în Galați ce îți livrează experiențe inedite. Încearcă experiența Ice Ice Baby pentru ca zilele tale de vară să se bucure de un start inedit. Mirosul cafelei proaspăt măcinate este unul dintre cele mai atrăgătoare din lume. Savurează o cafea de specialitate cu o aroma diferită, oferită de boabele special alese. La Daily Dose, cafeaua este o adevărată încântare. Încearcă această experiență pentru te bucura de zile cu un vibe minunat.

Tito’s Caffe 
O zi care se anunță a fi nu tocmai ușoară are nevoie de o cafea generoasă. Serviciul Take Away oferit de Titoțs Café îți stă la dispoziție pentru ca tu să ajungi la birou cu cafeua care să schimbe datele problemei. Iar dacă alegi să începi o dimineață de weekend într-un mod inedit, vino la Tito’s Cafe să împărtășești experiențe cu oamenii dragi savurând o cafea cu gust unic. Poate fi sursa unor idei de weekend tare fain.

Give me 5
Chiar dacă timpul fuge necontenit și de multe ori suntem pe fugă încercând să rezolvăm cât mai multe situații, o pauză care să ne ajute să ne bucurăm de micile plăceri care ne aduc zâmbetul pe buze. Oprește-te în drumul tău spre birou și bucură-te de cea mai bună cafea la pachet. Give me 5 este conceptul de coffee shop în Galați care îți livrează o experiență de neuitat într-n pahar de cafea. La Give me 5 orice sortiment de cafea costă doar 5 lei, iar experiența este garantată.

Dream Coffee Bar
Acordă-ți câteva minute, lasă toate to do-urile deoparte și savurează cafeaua care va schimba parcursul zilei ce stă înceapă. Cea mai specială cafea o găsești la Dream Coffee Bar, cel mai cool coffee shop în Galați. Pentru un început de zi inedit, savurează Cold Brew. Cafeaua infuzată 12 ore este perfecctă pentru vremea călduroasă, dar nu numai. Cold Brew are la baza cafeaua Rwanda Titus, care prin gustul inconfudabil, te va face să privești situațiile cu mai multă încredere. Poți alege să savurezi acest tip de cafea în confortul căminului tău, dacă îți iei pentru acasă o porție de savoare.

Cafeteria coffee shop
Cafeteria coffee shop în Galați, a luat naștere având la baza fascinația pe care oamenii au avut-o dintotdeauna pentru misterul cafelei și aroma îmbietoare. Atmosfera caldă și liniștitoare, împreună cu aroma inconfundabilă a cafelei pe care o vei găsi la Cafeteria coffee shop, vor fi combinația perfecta pentru începutul zilei tale de success. Și cum ideile bune încep cu o cafea bună, savurează licoarea magică alături de prieteni pentru ca momentul tău de relaxare să fie complet.

BonCafe
Dimineața este un moment important al zilei. Importantă este compania în care alegi să îți savurezi cafeaua. Dar mai important este să savurezi o cafea care să dea startul unei zile perfecte, nu-I așa? La BonCafe, un coffee shop în Galați demn de luat în seamă, te vei bucura atât de cafeaua savuroasă cât și de o ambianță plăcută. Ia-ți prietenii și alege un început de zi pe cinste. Aroma cefelei pe care o vei savura la BonCafe vor fi sursa de inspirație pentru o zi cinste.

Bazalt Coffee
E un adevărat deliciu deliciu să îți începi ziua cu un Frappuccino Arome! Unde îl găsești? Foarte simplu! La Bazalt Coffee Galați te asteaptă o varietate largă de cafele ce au la baza un gust autentic. Cafeaua deosebită este servită de oameni frumoși, combinația garantată pentru ziua ta perfectă. La Bazalt Coffee Galați nu este doar despre cafeaua perfecta. Este despre povestea creată în jurul ei și a fiecărui client în parte. Minunat, nu-I așa?

Cafeaua este un moment de plăcere și aroma. Un element care ajută să începem ziua într-un mod minunat. Unde alegi să îți savurezi cafeaua de dimineață? Care este acel coffee shop în Galați pe care îl preferi?

Citește și: Coffee shop în Brăila? Noi îți spunem unde găsești cea mai savuroasă cafea

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.