Care sunt Coffee shop-urile în Galați unde găsești cea mai bună cafea

0

Locul în Galați unde găsești licoarea magică care ne încântă diminețile este un coffee shop. Cele mai variate sortimente de cafea sunt le poți regăsi aici sub diverse forme, de la clasicul esspreso până la diferite variante de cappucino sau freddo. Consumată responsabil, cafeaua poate avea beneficii importante asupra sănătății datorita conținutului ridicat de antioxidanți. Dar care sunt coffee shop-urile în Galați unde găsești cea mai bună cafea? Te ajutăm să afli în cele ce urmează.

Articol actualizat pe 13.01.2021

Ted’s Coffee
Ted’s Coffee este o cafea recunoscută național datorită gustului său savuros și pentru calitatea cafelei folosite. Este locul care te așteaptă să îmbini utilul cu plăcutul și să faci din ritualul tău zilnic un moment de relaxare, chiar și în zilele foarte pline. Trebuie doar să reții e că la Ted’s găsești oricând o cafea de specialitate. preparată impecabil, care vine la pachet cu un strop de imaginație. Uneori, sub formă de desen haios în paharul tău de cafea.

Rasta Barista

Rasta Barista este acel coffee shop în Galați care te așteaptă să îi treci pragul pentru a te bucura de o varietate de tipuri de cafea de origini, Robusta, Arabica sau chiar cafea decofeinizată. Sortimentele de cafea Robusta sunt bogate în cafeină și au note de ciocolată neagră, caramel sau alune prăjite. Țara de origine a acestei cafele este Rwanda. Cafeaua Arabica este prezentă în șase diferite sortimente, împărțite în două categorii, după arome. Sortimentul de origine Peruană au note de ghimbir, cardamon și grapefruit. Sortimentul provenit din Tanzania are la bază note de lămâie, vanilie și piersică.

Fuel
Cea mai bună cafea o găsești cu siguranță la Fuel. Acest coffe shop în Galați îți oferă experiența unei dimineți de neuitat. Pentru că, incontestabil, cafeaua este magia. Magia de a transforma o dimineață lipsită de energie în începutul unei zile memorabile.

Fresh
La fel cum îi spune și numele, cafeaua de la Fresh este proaspătă, delicioasă și perfectă pentru a-ți începe ziua cu un plus de energie. Poți să alegi să-ți iei cafeaua la pachet și să te bucuri de ea în drumul spre serviciu. Fresh se află în 2 locații în oraș: pe strada Saturn nr. 1 și strada Basarabiei nr. 20.

Starbucks
Nu au nevoie de nici un fel de prezentare, îi cunoașteți la fel de bine ca și noi. Brandul Starbucks este unul internațional, regăsit în aproximativ fiecare oraș de peste glob. La fel de renumită este și cafeaua de la Starbucks, cu rețete care mai de care, speciale pentru fiecare sezon. Te poți relaxa cu prietenii pe terasa de la Starbucks sau chiar în locație în incinta Shopping City Galați.

Whats up Coffee 
O locație nouă în oraș, pe strada Brăilei nr. 140, lângă Arcada, Whats up Coffee este o locație ideală de a-ți lua cafeaua la pachet dacă te grăbești. Poți alege ce-ți dorești: latte, capuccino, espresso, frappe, totul se găsește la Whats up Coffee.

Gold Coffee
Ți-ai dorit să-ți bei cafeaua…cu chipul tău pe ea? Ei bine, acum ai această șansă la Gold Coffee! O metodă superbă și inedită de a-ți începe dimineața! Cafeneaua se află pe Strada Alexandru Moruzzi 20.

Give me 5
Chiar dacă timpul fuge necontenit și de multe ori suntem pe fugă încercând să rezolvăm cât mai multe situații, o pauză care să ne ajute să ne bucurăm de micile plăceri care ne aduc zâmbetul pe buze. Oprește-te în drumul tău spre birou și bucură-te de cea mai bună cafea la pachet. Give me 5 este conceptul de coffee shop în Galați care îți livrează o experiență de neuitat într-n pahar de cafea. La Give me 5 orice sortiment de cafea costă doar 5 lei, iar experiența este garantată.

Dream Coffee Bar
Acordă-ți câteva minute, lasă toate to do-urile deoparte și savurează cafeaua care va schimba parcursul zilei ce stă înceapă. Cea mai specială cafea o găsești la Dream Coffee Bar, cel mai cool coffee shop în Galați. Pentru un început de zi inedit, savurează Cold Brew. Cafeaua infuzată 12 ore este perfecctă pentru vremea călduroasă, dar nu numai. Cold Brew are la baza cafeaua Rwanda Titus, care prin gustul inconfudabil, te va face să privești situațiile cu mai multă încredere. Poți alege să savurezi acest tip de cafea în confortul căminului tău, dacă îți iei pentru acasă o porție de savoare.

Cafeteria coffee shop
Cafeteria coffee shop în Galați, a luat naștere având la baza fascinația pe care oamenii au avut-o dintotdeauna pentru misterul cafelei și aroma îmbietoare. Atmosfera caldă și liniștitoare, împreună cu aroma inconfundabilă a cafelei pe care o vei găsi la Cafeteria coffee shop, vor fi combinația perfecta pentru începutul zilei tale de success. Și cum ideile bune încep cu o cafea bună, savurează licoarea magică alături de prieteni pentru ca momentul tău de relaxare să fie complet.

Botanika
Un loc superb unde poți să-ți savurezi cafeaua și de a sta de vorbă cu prietenii. Botanika este un concept nou apărut în orașul Galați, cu produse fresh, delicioase, cafea aromată și un spațiu primitor. Cum îți poți începe ziua mai bine decât cu o cafea și o porție de clătite americane cu fructe de pădure home made și unt de arahide?!
În fiecare dimineață începând cu ora 08:00 poţi să te bucuri de o cafea de specialitate din boabe proaspete alese special pentru tine ca să îți începi ziua cu un plus de energie.

Le Marche
Cafeaua bună și energia se regăsesc la Le Marche. Întâmpină o nouă zi cu o cafea delicioasă și totul va fi bine!

Cafe Arome
Din aburii unei cafele, sorbita într-o seară de miercuri, s-a născut povestea „Cafe Arome”..un mic coffee shop, în care toți prietenii să găsească gusturi și arome diverse, de bună calitate. Deși povestea Cafe Arome a început într-o seară de miercuri, veți găsi sortimente de cafea 100% arabica, proaspăt prăjită, perfecte pentru toate zilele săptămânii.

BonCafe
Dimineața este un moment important al zilei. Importantă este compania în care alegi să îți savurezi cafeaua. Dar mai important este să savurezi o cafea care să dea startul unei zile perfecte, nu-I așa? La BonCafe, un coffee shop în Galați demn de luat în seamă, te vei bucura atât de cafeaua savuroasă cât și de o ambianță plăcută. Ia-ți prietenii și alege un început de zi pe cinste. Aroma cefelei pe care o vei savura la BonCafe vor fi sursa de inspirație pentru o zi cinste.

Bazalt Coffee
E un adevărat deliciu deliciu să îți începi ziua cu un Frappuccino Arome! Unde îl găsești? Foarte simplu! La Bazalt Coffee Galați te asteaptă o varietate largă de cafele ce au la baza un gust autentic. Cafeaua deosebită este servită de oameni frumoși, combinația garantată pentru ziua ta perfectă. La Bazalt Coffee Galați nu este doar despre cafeaua perfecta. Este despre povestea creată în jurul ei și a fiecărui client în parte. Minunat, nu-I așa?

Iată şi alte coffe shop-uri din Galaţi, unde poţi încerca o cafea delicioasă:

Eve Line /Juice & bakery
Adresă: Bulevardul George Coșbuc nr 3, 800378 Galați
Număr de telefon: 0774 604 722

Coffe House
Adresă: Strada Navelor, 800030 Galați
Număr de telefon: 0751 077 303

Café no 9
Adresă: Str. Otelarilor Nr.33 & Str.Romana 180-182, 800649 Galați
Număr de telefon: 0740 690 004

Cinema Café
Adresă: Str.Brailei 134, 800381 Galați
Număr de telefon: 0758 091 464

Café di Gizmo
Adresă: Domneasca, nr. 11,bl. P1 Nespălata, 827100 Galați
Număr de telefon: 0769 673 389

Old Town Coffe Shop
Adresă: Domneasca 105, 800201 Galați
Număr de telefon: 0799 883 322

Ser Coffee 2 GO
Adresă: Strada Brăilei, nr. 242 Galați
Număr de telefon: 0745 260 331

Natur
Adresă: Galati, Strada Basarabiei, Nr.18
Număr de telefon: 0720 172 794

BD Braseria Domneasca
Adresă: Strada Domneasca nr. 40 Bloc 5U1, 800008 Galați
Număr de telefon: 0758 842 997

Artelier
Adresă: Str Balcescu nr 5, 800189 Galați
Număr de telefon: 0729 881 712

The Library Caffe
Adresă: Strada Domneasca nr 59 langa Teatrul Dramatic ” Fani Tardini”, 800551 Galați
Număr de telefon: 0751 802 628

Cafeaua este un moment de plăcere și aroma. Un element care ajută să începem ziua într-un mod minunat. Unde alegi să îți savurezi cafeaua de dimineață? Care este acel coffee shop în Galați pe care îl preferi?

Citește și: Coffee shop în Brăila? Noi îți spunem unde găsești cea mai savuroasă cafea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.