Concurs de colectare deșeuri electrice în județul Galați

Concurs de colectare deșeuri electrice în județul Galați

109
0
DISTRIBUIȚI
Concurs de colectare deșeuri electrice și electronice în județul Galați

Comuna Frumușița organizează un concurs de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice la care pot participa, în condițiile prevăzute în regulament, unitățile de învățământ preuniversitar interesate din județul Galați. Înscrierile se fac până pe 26 aprilie 2019.

Concursul de colectare DEEE face parte din campania ecologică în cadrul căreia se vor desfășura și alte activități: lecții de ecologie în școli (se adresează unităților de învățământ din localitățile Frumușița, Tulucești și Foltești), acțiuni de ecologizare (se adresează unităților de învățământ din localitatea Frumușița), concurs de desen pe teme ecologice (se adresează unităților de învățământ din localitățile Frumușița, Tulucești și Foltești și Centrului de zi ”Prietenii Școlii” din cadrul Agenției de Servicii Sociale Comunitare Alternativa Galați).

Condițiile de participare și calendarul concursului se regăsesc în regulamentul campaniei ecologice, care poate fi consultat accesând link-ul: http://www.luncaprutului.ro/proiect/noutati/

Citește și articolul: Ecosal Galați colectează deşeuri vegetale de la asociaţiile de locatari

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.