Seara culturală umanitară “COLOCVIU LA VIENA”

Seara culturală umanitară “COLOCVIU LA VIENA”

39
0
DISTRIBUIȚI
 COLOCVIU LA VIENA

Grupul de inițiativă A.F.P  Galați, vă invită în data de 9 decembrie 2019, începând cu orele 18:00 la Seara culturală umanitară  “COLOCVIU LA VIENA”, unde arta degustării vinului se îmbină armonios cu valsul vienez, muzica și poezia, viața surprinsă în imagini.

Evenimentul este organizat și dedicat unui caz umanitar: copilul Filip Cioc. Filip este un copil talentat, cu voce și har, ambițios, cu o voință de fier, care nu se dă bătut în fața provocărilor de tot felul care apar în viața lui de zi cu zi ca și copil cu deficiențe de vedere. Este un copil sensibil și drăgăstos, iubește muzica, face canto de la 4 ani, cântă la pian (aici are și un mare of …acasă are doar o pianină cu 5 octave care nu sună ca un pian adevărat și își dorește pe viitor să învețe să cânte și la alte instrumente (chitară, acordeon, tobe). La 6 ani a fost participant la „Next Star”, talentul lui fiind confirmat și cu prilejul altor participări, cu succes, de la vârsta de 5 ani, la numeroase festivaluri pentru copii din țară, de unde mereu s-a întors cu mari trofee.

Invitați: Adrian Suciu (poet, ziarist, președinte de festivaluri, prieten),  Angela Baciu (poet, prozator), George Marin și Bianca Bănceanu (dansatori), Georgeta Oana Muscă (poet), Lorin Lupoae (pian), Filip Cioc, Grupul de dans “Latino Girls”, Elena Mocanasu (fotograf).

Programul va cuprinde momente de dans, muzică, poezie, instrumente muzicale, iar la final, degustare de vin spumant cu somelier Zenaida Costea.

Parteneri  și colaboratori eveniment: Casa de vinuri „Cotnari”, Cofetăria ”La Dulcegărie”, Mosaique Beauty Concept, SavoareaVinului.ro, C.Hub, Hotel „Navrom River”, Observator TV.
Sunteţi aşteptaşi cu drag!!!

Evenimentul va avea loc la Hotel Navrom River, Str.Portului 23, Galați
Rezervări la nr: 0728.372.490.
Taxă de participare: 50 lei

Citeşte şi Flu Flu și Grădinița Nanny luptă “Împreună pentru Robert!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.