O nouă sesiune de examinare ECDL pentru certificare competenţe digitale

0
163
O nouă sesiune de examinare ECDL pentru certificare competenţe digitale

Ai competenţe digitale şi nu deţii o diplomă? Centrul de Consultanţă şi Studii Europene organizează, în data de 8 Decembrie, la ora 9:00, sesiuni de examinare ECDL. Persoanele interesate sunt rugate să se înscrie până pe data de 6 Decembrie la sediul din Str. Energiei nr. 24A.

Informaţii suplimentare puteţi obţine la tel: 0236419608, 0745080650 sau 0733470700

Certificările ECDL se adresează oricărei persoane care are nevoie și dorește să își certifice la standard recunoscut internațional abilitățile de utilizare a computerului. Nu există limită de vârstă pentru înscrierea în programul de certificare ECDL. Tinerii, elevii, studenții, funcționarii publici sau angajații în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul certificărilor specializate.

Noul ECDL incurajeaza invatarea pe intreg parcursul vietii si dezvoltarea continua a competentelor digitale. ECDL PROFIL permite candidatilor sa isi construiasca un profil de module ECDL in functie de propriile nevoi. In acest fel, este posibila certificarea exact pe competentele pe care un anumit job sau program de studiu le cere.

o Permisul european de conducere a computerului (European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit standard de certificare a abilităților de utilizare a computerului, recunoscut la nivel internaţional.
o Permisul ECDL este folosit şi recunoscut în 150 de țări de către companii de renume, în administraţie sau de instituţii de învăţământ de prestigiu. În afara Europei, programul este denumit International Computer Driving Licence (ICDL).

Valabilitatea Permisului ECDL

o Permisul ECDL obţinut în România este valabil în oricare ţără din lume în care este recunoscut standardul ECDL/ICDL.
o Permisul nu are limită de valabilitate în timp, competențele digitale fiind certificate pe viață, în conformitate cu programele analitice aferente fiecărui modul, aflate în vigoare la momentul susținerii examinării.
Cui se adresează certificările ECDL?

o Tinerii, elevii, studenții, funcționarii publici sau angajații în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul certificărilor ECDL.
o Nu există limită de vârstă pentru înscrierea în programul de certificare ECDL.

 

Citeşte aici mai multe despre ECDL 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.