Comunicarea în relații – nou atelier marca Porția de Coaching

0
Comunicarea în relaţii - Nicoleta Doina Radu

Comunicarea în relaţii va fi titlul unui nou atelier marca Porția de Coaching care va avea loc vineri 27 octombrie 2017, între orele 17.00-20.00, la sala Nicolae Bălcescu din Hotelul Dunărea, Galați. Atelierul va pune accentul pe comunicarea de bază între femei și bărbați. Participarea înseamnă o contribuție de 22 lei per participant, cu scopul de a acoperi costurile cu închirierea sălii.

De ce tocmai acest subiect?

Este o latură importantă din viața tuturor și este de actualitate. Multă lume are nevoie de ajutor sau măcar de informații corecte despre acest subiect fierbinte. Scopul este ca pe durata a două ore să vi se prezinte o altă perspectivă asupra comunicării între colegi, prieteni, parteneri, soți, vecini etc. Vom face împreună câțiva pași către a înțelege și aplica conștient câteva reguli de bază ale comunicării în relațiile noastre.

Și vom face minuni în 2 ore?

Asta nu va fi posibil. Vor fi discuţii deschise, oneste despre ce credem fiecare că este esențial în relaţii şi se vor face câteva exerciții practice care să deschidă apetitul și să dea încredere că da, comunicarea și armonia în relații se învață.

După atelier va depinde numai de dorința și (auto) motivația fiecăruia de a duce lucrurile mai departe… la rang de cunoaștere sau chiar de artă!

Sursa: www.nicoletadoinaradu.ro

Citeşte şi articolul Ashtanga pentru începători, cu Marius Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.