Concept sănătos al faptelor bune – pentru Andreea

Concept sănătos al faptelor bune – pentru Andreea

38
0
DISTRIBUIȚI
Concept sănătos al faptelor bune - pentru Andreea

Cu siguranță v-ați obișnuit deja cu acest Concept sănătos al faptelor bune.
Se aleargă pentru a ajută, de aceea duminică 22 septembrie 2019, ora 09:00 sunteți așteptați în Grădina Publică din Galați să daruti un pic din timpul dumneavoastră pentru o șansă la viață unui copil cu vise.
Mergi și tu să iei parte la acest concept sănătos al faptelor bune pentru Andreea.

Cine organizează?

Organizatori ai faptelor bune sunt puțini, iar de dată această este Cristi Onofrei.
Una din persoanele care dorește să dea omenirii o picătură din speranța pe care o poartă în suflet, aceea de a vedea mai multe chipuri zâmbitoare, și susține acest concept al faptelor bune.
Pe Cristi îl știți de la alergări caritabile, de la maratoane că și simplu concurent care susține o cauza, dar care iubește bunăstarea semenilor lui, este unul din iubitorii sportului.

De ce se aleargă pentru o fapta bună?

Așa cum citirea unei cărți îți îmbunătățește starea psihică, sufletească, și cultură generală, așa, acest concept sănătos al faptelor bune să alergam pentru binele cuiva te face să te simți important pentru că poți oferit o picătură de speranța unei persoane aflate la nevoie. Nu trebuie neapărat să alergi pentru a ustine o cauza nobilă, dar dacă alegi acest concept sănătos, atunci îți vei da seama că nu numai aduci un aport important la clădirea unei speranțe, dar sic a îți îmbunătățești starea ta generală.

Pentru cine se aleargă dumincă

Duminică se va alerga pentru a o ajută pe Andreea un copil care în loc să se bucure de copilărie și anii frumoși petrecuți alături de prietenii și colegii de la școală, ea își petrece zilele internată în spitalul Marie Curie din București.
Andreea are doar 12 ani, și deja a fost diagnosticată cu o boală care nu îți mai da puterea să visezi, leucemie acută limfoblastică T cu afectarea sistemului nervos central și limfom leucemizat în zona plămânilor.
Forma bolii de care suferă este una agresivă, iar tratamentul cu citostatice în România a fost întrerupt pentru că a apărut pneumonia cauzată de stafilococul auriu prezent în spital.
A fost operată de trei ori la plămâni iar starea ei nu permite să aștepte că sistemul medical din România să inventeze o poveste bună pentru ea.

Italia îi oferă un gram de speranța

Pentru cei mai mulți dintre noi Italia este o destinație de vacanță, de evadare din cotidian, dar pentru Andreea Italia este locul care îi oferă o speranța spre vindecare și spre un viitor în care vizitele la spital nu vor mai există.
Știați că în Italia există un spital cu numele Bambino Gesu? Cu siguranță nu, pentru că din fericire nu ați avut nevoie, dar Andreea știe cu siguranță tot despre el, știe că acolo e locul unde o minune se poate întâmplă.
Bambino Gesù este astăzi cel mai mare centru de cercetare policlinică și pediatrică din Europa , în jur de 3500 de profesioniști.
Pentru a ajunge la locul cu “miracole”, acest copil care vrea o copilărie normal, Andreea, are nevoie de ajutorul tuturor, costurile operației și a tuturor tratamentelor de după ridicându-se la colosală suma de 150 000 de euro.

Cum se poate face posibilă plecarea Andreei?

Sunteți invitați să faceți încă un bine și pentru această minunată fetiță, adunați în număr cât mai mare în Grădina Publică din Galați, socializand , alergând și donand atât cât poate fiecare într-o urnă special amenajată ce va fi amplasată la locul desfășurării evenimentului.
Se va alerga maxim 10 ture de Grădina Publică, fiecare dintre participanți putând alerga, sau merge, putând pedala sau merge pe role.
Vă puteți opri când doriți, nimeni nu este obligat să alerge 10 ture.
Nu este o competiție, ci o alergare de grup prin care se dorește să sprijinirea mișcării în aer liber și totoata oferirea unui sprijin atât de necesar Andreei.
Va exista un punct de revitalizare cu apă, fructe și ciocolată. La final fiecare participant va primi o diplomă binemeritată.

Număr contact Organizator Onofrei Cristian, tel. 0742144889.

Ce program ai în weekend?
Când te-ai gândit ultima datăă să faci o faptă bună?

Te-ar putea interesa și Se caută voluntari pentru Centrul Regional de Recuperare Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.