Concert aniversar al trupei Taxi la Galați: Primii 20 de ani

Concert aniversar al trupei Taxi la Galați: Primii 20 de ani

34
0
DISTRIBUIȚI
Concert aniversar Taxi Galați

Trupa Taxi te așteaptă la concertul său aniversar care marchează 20 de ani de carieră, vineri, 15 noiembrie, ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați.

TAXI au cântat nenumărate melodii de dragoste sau au criticat fără menajamente starea sociala și situația politică a României în cântece cum ar fi
“Cele două cuvinte”, “Aici sunt banii dumneavoastră”, “Ai închis marea in ochi”, “Mi-e dor si doare”, “Cainele comunitar”, “Jumatatea mea”, “Cineva, înaintea ta”, “Criogenia Salveaza Romania”, “Despre smerenie”, “Nu mai ești” și multe multe altele.

Mergi la concert să le reasculți și să le retrăiești pe toate. Și nu în ultimul rând, să spui “La Mulți Ani, Taxi!”

Primii 100 de cumpărători beneficiază de un tarif preferențial al biletelor de intrare.

Se pun la dispozitie 6 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

Biletele se gasesc in format electronic pe site si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tară.

Biletele s-au pus în vanzare vineri, 27 septembrie, la ora 18.00.

Te-ar putea interesa și Unde poți petrece Revelionul 2020 în Galați. Tu cum începi noul an?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.