Delia revine cu un concert live la Galaţi, pe 16 Martie, la Restaurant Teatris

0
224
Delia

Concert Delia – 16 Martie – Restaurant Teatris – Ora: 21:00 – Preț bilet 170 lei

Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este una dintre cele mai iubite și mai rebele cântărețe de la noi și toți admiratorii ei știu că muzica este marea ei pasiune. Delia are și rolul de jurat la două emisiuni: X Factor și iUmor.

Delia Matache a absolvit Liceul de Muzică ”Dinu Lipatti” după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul. Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară.

Delia a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, fiind încă la liceu, în clasa a XI-a. Alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick, cei doi au format trupa N&D, acesta fiind principalul compozitor al trupei. Cu N&D, Delia a cunoscut succesul la nivel național. Cei doi au lansat trei albume împreună, între 1999 și 2003, denumite “Altfel”, “Face ce vreau” și “Nu e vina mea”. Acestea au conținut single-uri care au rămas în topurile muzicale pentru mai mulți ani, incluzând hitul “Vino la mine”.

2003—2009: Cariera solo
In 2003 Delia alege a se lansa într-o carieră solo cu hitul “Parfum de fericire”, single inclus pe albumul cu același nume.[5] În anul 2007 lansează albumul „Liste Up”, iar piese ca „Sufletul meu” și „Secretul Mariei”, de pe coloana sonoră a telenovelei „Secretul Mariei”, o colaborare cu Smiley.[5] În 2008, Delia participă la concursul de dans, Dansez pentru tine, alături de partenerul ei, Ionuț Pavel. Aceștia au luptat pentru Raul, un băiețel ce avea nevoie de o proteză la mână. În septembrie 2009, Delia a participat la Cerbul de Aur, unde a obținut 10 puncte pentru interpretarea melodiei I Will Survive a cântăreței de origine americană Gloria Gaynor.

2011—prezent: X Factor și era „Pe aripi de vânt”

Detalii și rezervări: https://www.facebook.com/events/178696286187661/?active_tab=about

Citește și: The Music Pub aduce pe scenă o legendă a rockului românesc: KEMPES!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.