Concert Direcția 5 la restaurant Carol pe 17 februarie

0

Direcția 5 împlinește anul acesta 25 de ani de activitate. Evenimentul va fi sărbătorit prin lansarea unui nou album, “Love, Peace and Harmony”, care va fi prezentat live publicului printr-o serie de concerte.

„Love, Peace and Harmony”, care vorbește despre libertate și dragoste”, va fi o surpriză deosebită pentru fanii care vor participa la concert.

„Noi definim muzica de pe ”Love, Peace and Harmony” ca fiind foarte frumoasă, iar oamenii cu siguranță vor iubi cântecele acestui disc”, este de părere Marian Ionescu.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. >Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Vă așteptam pe 17 februarie la restaurant Carol din Brăila, Piața Traian nr. 6. Costul unui bilet este de 90 de lei. Relații si rezervări la 0725.401.402

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.