Pianistul Richard Clayderman a susținut un concert de zile mari la Galați

Pianistul Richard Clayderman a susținut un concert de zile mari la Galați

71
0
DISTRIBUIȚI

Faimosul pianist Richard Clayderman a fost la Galați pe 10 martie pentru a sărbători împreună cu gălățenii ziua femeii. The Prince of Romance, cum mai este supranumit pianistul,  a avut un turneu în România și înainte de Galați a mai fost în Timișoara, Târgu Mureș, București și Constanța.

În cadrul concertului muzicianul a interpretat mai multe opere printre care ” Ballade pour Adeline”, Chariots of fire, potpuriu Pirates of the Caribbean, Indiana  Jones, James Bond și altele. A reușit să creeze o atmosferă plăcută și plină de romantism, care i-a lăsat pe gălățeni cu răsuflarea tăiată. Acompaniat de Camerată Regală, Clayderman a transmis o energie pozitivă publicului, a interacționat cu acesta și după fiecare melodia cântată și-a împărțit partiturile prin sală, ceea ce i-a făcut pe copii prezenți la concert să se înghesuie în față pentru a avea prioritate. La un moment dat și-a dat chiar și batista.

Richard Clayderman a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de ” cel mai de succes pianist din toate timpurile.

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, artistul a fost denumit de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”.

Mai jos puteți audia un top cu cele mai bune melodii ale pianistului.

Citește și: Richard Clayderman celebrează la Galaţi Ziua Femeii

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.