Concert Smiley, piese de teatru şi multă distracţie în acest weekend

0
Concert Smiley, piese de teatru şi multă distracţie în acest weekend

Concert Smiley plus mulţi alţi artişti 25 şi 26 Noiembrie– Noi motive de bucurie la Shopping City Galaţi, cam asa începe un weekend reuşit! Află mai multe pe exploremag.ro sau Află mai multe pe shoppingcitygalati.ro

Festivalul Naţional de muzică Folk, Ediţia a XI-a BRĂILA 2017 25 – 26 Noiembrie ”Chira Chiralina” la Teatrul Maria Filotti Brăila, ora 18:00.

V-ați gândit deja ce veți face în acest weekend? Dacă vremea constituie un dezavantaj din punct de vedere al temperaturilor, evenimentele ce împânzesc programul de sfârșit de săptămână sunt destul de generoase!

SPRE EXEMPLU, VINERI, 24 NOIEMBRIE

Vrei să știi ce efecte pot avea rețelele de socializare în viața de zi cu zi? Atunci vino pe 24 noiembrie, orele 19.00 la Sala Mare a Teatrului Dramatic Fani Tardini să afli răspunsul alături de Social Act Theatre.

Dacă este să ne gândim la o seară pe ritmuri de dans, locațiile sunt diversificate:
în Takis la ora 18:00 începe petrecerea acompaniată de muzica live
Clubul Infinity ne binedispune de la ora 23:00 cu o seara retro-Oldies and Goldies
la 55 Pub minunata muzică jazz ne încântă auzul – Django Sound Quartet
– dansul este pe primul loc la Gossip Cafe de la ora 20:30. De ce? Pentru că este Gossip Lounge Night!
Union Jack Studio îl au ca invitat special de la ora 23:00 pe Gabi Ifrim, ”Be FUNK’D”

De asemenea, Brăila nu se plictisește nici ea!

Spectacolul ,,Platanov” poate fi urmărit la Teatrul Maria Filotti de la ora 18:00 și distracția poate începe mai târziu la concertul Phoenix doar la Music Pub la ora 21:00.

PROGRAMUL DE SÂMBĂTĂ, 25 NOIEMBRIE, ne ține ocupați de la ora 9:00 la Universitatea Dunărea de Jos în proiectul ,,Youth Speak Forum”.

– la ora 10:00 putem face o faptă bună donând haine și alimente pentru copii nevoiași în Parcul Cloșca de la Ultimul leu sau să mergem la testarea ,,Mensa” la Palatul Copiilor
– tot la ora 10:00 avem proiectul ”Live2lead” la Universitatea Danubius și spectacolul ,,Cei trei purceluși” la ora 11:00 în Shopping City Galați
– de la ora 16:00 ne pregatim cu ceva de ronțăit și mergem pe Stadionul Oțelul pentru meciul dintre SC Oțelul Galați și Aerostar Bacău
– de la ora 18:00 un încântător recital de lied al Adelinei Diaconu va putea fi ascultat la Teatrul Muzical Nae Leonard
– dacă dansul vă suna bine pentru o seară de sâmbătă 55 Pub organizeaza de la ora 21:30 ,,Maratonul De Dans” by #RepublicaLatin
– în cazul în care Irina Rimes este unul dintre cântăreții ascultați frecvent, sunteți invitați să o ascultați live doar in Club Infinity de la ora 22:00
– dacă tot amintim de cluburi, Fratelli organizează Saturday Mania de la ora 23:00
”Be AMAZING with Oscar&White Trumpet” doar în Union Jack Studio de la ora 23:00
– atmosfera de club ne este conturată de Dj Dark la Cafe Noir începând cu ora 23:30

ÎN ULTIMA ZI A WEEKEND-ULUI, DUMINICĂ, 26 NOIEMBRIE, programul este puțin mai lejer, începem ziua cu Alergăm pe faleză 29 de la ora 9:00, după care ne putem bucura de la ora 10:30 de piesa ,,Frumoasa și bestia” la Teatrul de Păpuși Gulliver.

De la ora 15:00, ușile Templului Societății Meseriașilor se deschid spre vizită tuturor pasionaților de cultură.

Dacă evenimentele de duminică încă nu v-au convins să ieșiți din casă, ei bine, aflați că de la ora 18:00 Teatrul Dramatic Fani Tardini ,,ne aduce cu inima la el”, iar Teatrul Nae Leonard ne invită la ,,Traviata”.

Pe lângă toate acestea, Brăila se bucura de o comedie romantică la teatrul Maria Filotti de la ora 18:00 intitulată ,,Acasă la tata” ce nu trebuie ratată!

Deja ați hotărât unde vă veți petrece weekend-ul? Distracția va fi ca la ea acasă oriunde ați hotărî să vă mergeți pentru a vă distrage de la problemele acumulate pe această săptămână! Enjoy, people!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.