Concert Tudor Gheorghe – Casa de Cultură a Sindicatelor, Galaţi

Concert Tudor Gheorghe – Casa de Cultură a Sindicatelor, Galaţi

205
0
DISTRIBUIȚI
Tudor Gheorghe

Cu o  noua orchestratie a dirijorului si orchestatorului Marius Hristescu si o intrepretare inedita, asa cum ne-a obisnuit maestrul  Tudor Gheorghe, muzica anilor 60-70 va prinde viata marti,08 mai 2018 ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Prin varietatea tematica, prin perfectiunea stilistica, prin frumusetea exprimarii atator sentimente umane, poezia n-are nevoie de artificii spre a fi pusa in valoare in toata splendoarea ei. In aceste vremuri, cand e citita din ce in ce mai putin, Tudor Gheorghe ofera poezia romaneasca spre admiratie la cat mai multi degustatori de frumos.

Parcursul vietii sale culturale n-a fost facut pe zigzaguri, pe „moda”. N-a tinut cont de curente, de moda, nu s-a luat dupa nimeni, ci doar dupa el insuşi. De aceea, Tudor Gheorghe este un personaj singular in peisajul culturii romane, reuşind sa aiba un public „ales”, dupa chipul şi semanarea sa. Cu cat se indeparteaza mai mult de latura histrionica a show-bizului şi se duce in profunzimea lucrurilor culturale, publicul vine cu interes, in numar din ce in ce mai mare, la spectacolele sale.

Pret bilet: 100 de lei. Biletele se găsesc pe http://www.tudor-gheorghe.ro/ . Informaţii şi rezervări la tel: 0740 094 142

Premieră: De mână cu tine – spectacol instalaţie pentru copii de 0-3 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.