Câştigă-ţi biletul la spectacolul îndrăgitului artist Tudor Gheorghe

45
776
concurs Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe revine pe scena gălăţeană cu spectacolul “Îndrăgostiţi fără noroc”. Joi, 2 noiembrie 2017, de la ora 19:00 – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Biletele se găsesc la casieria sălii. Informaţii şi rezervări la tel: 0740 094 142

Prin varietatea tematică, prin perfecţiunea stilistică, prin frumuseţea exprimării atâtor sentimente umane, poezia n-are nevoie de artificii spre a fi pusă în valoare în toată splendoarea ei. În aceste vremuri, când e citită din ce în ce mai puţin, Tudor Gheorghe oferă poezia românească spre admiraţie la cât mai mulţi degustători de frumos.

Într-un interviu legat de cariera sa, maestrul Tudor Gheorghe declara următoarele: „Pregătesc însă un spectacol intitulat Îndrăgostiţi fără noroc, care va debusola, pentru că vom schimba sound-ul. Când au un sentiment de disperare, de dragoste, de abandon şi plâng zece viori, e cutremurător.” Un concert pe versurile poeţilor Adrian Paunescu şi Romulus Vulpescu. Orchestrator şi dirijor: Marius Hristescu

___________________________

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim unul dintre cele 2 bilete cadou la acest eveniment. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu link către profilul tău de facebook; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 30 octombrie prin intermediul randompick, urmând să fie anuntaţi pe pagina noastră de facebook şi notificati prin e-mail.

___________________________

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici pentru a vedea dacă ai câştigat ** Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona biletele rămase către alte persoane *** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliul în Galaţi!

Citeşte şi articolele „All inclusive” la Galați, pe 7 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi Ştefan Bănică revine la Galaţi pe 3 noiembrie. Câştigă un bilet la concert!

45 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.