Câştigă-ţi biletul la piesa “Jake și femeile lui” cu Ştefan Bănică Jr.

68
590

Revista Explore te invită la teatru! Participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 4 bilete la comedia în care Ștefan Bănică este înconjurat de femei: “Jake și femeile lui”, de Neil Simon.

Ce trebuie să faci pentru a câştiga? Lasă un comentariu la acest articol prin care să ne anunţi că îţi doreşti să vezi piesa şi dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 7 februarie. Nu uita să îţi verifici e-mail-ul pentru a afla dacă te numeri printre norocoşi.

Intră pe exploremag.ro/CONCURSURI şi câştigă bilete la concertul Richard Clayderman, la concertul Loredana sau la conferinţa lui Dan Puric

Ștefan Bănică dă viață unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa “Jake și femeile lui”. Piesa este regizată de Claudiu Goga, iar din distribuție fac parte: Carmen Tănase, Anca Dumitra, Andreea Vasile, Luminița Erga, Ada Galeș, Diana Roman, Nadiana Sălăgean, Roberta Mitrache – femeile care populează lumea reală și imaginară a lui Jake, interpretat de Ștefan Bănică. Piesa lui Neil Simon “Jake și femeile lui” s-a jucat prima data pe Broadway, în 1992, cu Alan Alda în rolul principal. În 1992, piesa a avut 245 de reprezentații pe Broadway.

Piesa se va juca la Galaţi, pe 9 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19.30. Biletele se găsesc la casieria sălii de spectacole și online, pe vandbilete.ro si eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 100 de lei și de 80 de lei.

Citeşte mai multe despre acest spectacol în articolul: Ștefan Bănică, înconjurat de femei în comedia “Jake și femeile lui”

68 COMENTARII

  1. Câştigătorii celor 4 bilete oferite cadou la piesa de teatru “Jake și femeile lui” cu Ştefan Bănică Jr sunt: Butnaru Elena, Petronela M., Elisei Eugen şi Palade Elena.
    Vă rugăm să vă verificaţi email-ul şi să urmaţi instrucţiunile.
    Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.