Câştigă bilete la comedia de cinci stele “Un bărbat pentru Sara”

28
309
Câştigă bilete la comedia de cinci stele

Comedia de cinci stele “Un bărbat pentru Sara” de Sam Bobrick revine pe scena gălăţeană, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, pe 28 noiembrie, ora 19:00. Intriga conjugală a piesei Un bărbat pentru Sara, cu replici sclipitoare, situaţiile stranii şi comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Pe scenă veţi vedea cinci actori redutabili: Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis şi Andreea Vasile. În culise, regizorul Claudiu Goga, poate cel mai antrenat regizor român în dramaturgie contemporană, scenografii Radu şi Ioana Corciova, care revin în teatru după multi ani în care au lucrat doar pe platourile de filmare, şi producătorul Mişu Predescu.

Comicul acestei intrigi scoate din personaje replici de o sinceritate crudă despre căsnicie, familie, program cu părinţii ei, baia cu lucrurile lui înghesuite peste ale ei, pamperşii copiilor etc. Sau… ce poţi să-i spui logodnicei despre noaptea pe care tocmai ai petrecut-o în apartamentul unei alte tipe? Finalul poate fi fericit. Sau nu, depinde de partea cui eşti.

___________________________

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim unul dintre cele 2 bilete cadou la comedia de cinci stele “Un bărbat pentru Sara”. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu link către profilul tău de facebook; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 24 noiembrie prin intermediul randompick, urmând să fie anuntaţi pe pagina noastră de facebook şi notificati prin e-mail.

___________________________

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici pentru a vedea dacă ai câştigat ** Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona biletele rămase către alte persoane *** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliul în Galaţi!

 

Căştigă aici şi alte bilete la spectacolele şi concerte sau bilete la film

28 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.