Concurs – “Unde nu-i cap, vai de popoare” de Dragoş Pătraru

0
concurs libraria Donaris

#CONCURS #GALATI Revista Explore şi Librăria Donaris te invită la lectură! Participă aici şi poţi câştiga pe 31 august, prin tragere la sorţi, volumul “Unde nu-i cap, vai de popoare” de Dragoş Pătraru.
________________

“Cineva care nu s-a uitat la nicio emisiune a domnului Pătraru şi citeşte cartea asta găseşte lucruri foarte interesante. Dar în carte, ca text, sunt lucruri legate de oameni, vieţile oamenilor, situaţia din România, de poporul român şi tot ce este în imediata noastră apropiere. Vorbesc acum strict de carte şi nu de emisiune şi de aia mi se pare interesant că se poate citi ceea ce domnul Pătraru vorbeşte”, a declarat Horasangian.

Aceasta nu este o carte. Arată ca una, dar nu este. Îți propun să o numim culegere de texte. Sunt materiale apărute în ultimul an la emisiunea Starea nației. Este a doua ispravă de genul ăsta pe care o facem, iar dacă prima n-ar fi avut succes, cea de-a doua n-ar fi existat. Așa că nu noi, cei de la Starea nației, suntem de vină, ci voi, cititorii. 

Ce-o să găsești în interior? Opiniile noastre, ale muncitorilor de la emisiunea Starea nației, despre teme mari și mici din societatea românească. Le-am grupat în cinci capitole și le-am mai condimentat cu desene de Mardale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.