Concurs pentru pictarea celor două vapoare de la intrarea în Brăila

Concurs pentru pictarea celor două vapoare de la intrarea în Brăila

86
0
DISTRIBUIȚI
Concurs pentru pictarea celor două vapoare de la intrarea în Brăila

În anul în care oraşul împlineşte 650 de ani de atestare documentară, Primăria Municipiului anunţă lansarea unui nou concurs destinat brăilenilor care vor să îşi demonstreze talentul artistic. Concursul constă în realizarea a trei machete ce urmează a fi transpuse/desenate pe cele două vapoare aflate la intrarea în  Brăila şi pe unul dintre imobilele aflate în patrimoniul municipiului, respectiv clădirea administrativă a Serviciul de Utilitatea Publică de Administrare a Fondului Locativ şi a Cimitirelor (SUPAFLC) de pe strada Mihai Eminescu.

“Primăria Municipiului Brăila a postat pe site-ul propriu şi pe pagina de Facebook regulamentul pentru restilizarea şi vopsirea celor două vapoare amplasate la intrarea şi ieşirea din muncipiul Brăila, precum şi a peretelui de pe clădirea SUPAFLC, reabilitată anul trecut din fonduri proprii, de pe strada Mihai Eminescu. La fel cum am făcut în cazul siglei, vom avea o procedură similară şi pentru cele două vapoare şi imobilul Primăriei Municipiului Brăila unde are sediul SUPAFLC. Cei care vor veni cu cele mai frumoase idei de desene/proiecte vor fi premiaţi. Se vor oferi trei laptopuri, iar câştigătorii îi vom stabili în urma unei analize a unei comisii. Din comisia vor face parte aceiaşi membri ca data trecută, la care se vor mai adăuga reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Policolor”, a declarat edilul Marian Dragomir.

Conform regulamentului, înscrierea se face în perioada 19 aprilie – 25 mai şi  este gratuită. Persoanele interesate pot participa singure sau în echipă, condiţia fiind ca acestea să aibă vârsta de 15 ani împlinită până la data înscrierii în competiţie.

Câştigătorul va fi anunţat pe data de 28 mai. Mai multe detalii despre înscrierea în concurs şi criteriile de jurizare găsiţi în regulamentul postat pe site-ul şi pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Citeşte şi articolul   Grădina Zoologică Galați prezintă programul de vară și regulile de vizitare

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.