Concurs de soluții pentru proiectul: Reamenajare Inelul de Rocadă

0
Concurs de soluții pentru proiectul Reamenajare Inelul de Rocadă
Concurs de soluții pentru proiectul Reamenajare Inelul de Rocadă

Primăria Municipiului Galați anunță, în premieră, lansarea concursului de soluții cu tema ” Reamenajare zona Inelul de Rocadă ”. Este vorba despre alegerea celei mai bune soluții privind contractul de servicii de proiectare arhitecturală pentru amenajarea acestei zone.

Este pentru prima dată când Primăria municipiului Galați lansează o competiție de acest gen în cadrul căreia un juriu format din specialiști în domeniu va analiza soluțiile înscrise în concurs. O altă premieră este votul cetățenilor. Lucrările care vor intra în competiție vor fi postate într-o secțiune specială pe site-ul Primăriei municipiului Galați, păstrându-se anonimatul concurenților, iar cei interesați să le vadă și să le voteze vor avea la dispoziție 10 zile de la momentul în care au fost postate.

Juriul competiției:
Președintele comisiei: Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați; Membri: Teodora Voicilă, arhitect; Laurențiu Jalbă, director general DGSCUP; Cristian Capețis, director general DGILP; Aurel Condurache, director S.C. Apă-Canal; Sergiu Porumboiu, arhitect; Liviu Cezar Durbacă, arhitect; Roxana Gheorghiu, arhitect; Liliana Buhociu, arhitect membru OAR; Membri de rezervă: Cătălina Mioara Chiculiţă, arhitect;

Date din regulamentul concursului:

Organizarea acestei competiţii are drept scop selectarea celui mai bun și mai interesant proiect arhitectural pentru perimetrul descris de ” Inelul de Rocadă ”, o zonă reprezentativă pentru orașul Galați. Concursul va avea o singură etapă de evaluare a proiectelor iar membrii juriului vor analiza atât propunerile scrise cât și părțile desenate. Competiția este deschisă tuturor arhitecților și echipelor de arhitecți care au o propunere pentru această zonă.

Lansarea concursului de soluții a fost făcută în Sistemul Electronic de Achiziții Publice iar proiectele pot fi depuse până la data de 26 octombrie 2017. Pentru transparența competiției, părțile desenate vor fi postate pe site-ul Primăriei municipiului Galați sub protecția anonimatului.
Juriul va face evaluarea și va acorda punctajul în funcție de nivelul calitativ și tehnic al propunerii, originalitate și armonizarea cu specificul zonei.

Câștigătorul concursului va fi invitat să semneze contractul pentru serviciile de proiectare a soluției care a câștigat aprecierea juriului.

www.primariagalati.ro

Citește și: Campanie de sterilizare a câinilor cu stăpân la Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.